NBA 2K Playgrounds 2 beschikbaar

NBA 2K Playgrounds 2 beschikbaar

2K Games en Saber Interactive hebben aangekondigd dat NBA 2K Playgrounds 2 nu wereldwijd beschikbaar is op de Nintendo Switch.

Over NBA 2K Playgrounds 2

De leuke basketbaltitel in arcadestijl kost $ 29,99 en is verkrijgbaar via de Nintendo Switch eShop.

NBA 2K Playgrounds 2 biedt vele manieren om alleen te spelen, met vrienden of tegen de wereld in. Playgrounds Championship-modus introduceert een wereldwijd gerangschikte competitie met meerdere competitieve solo- en co-opladders, terwijl de nieuwe Seizoen-modus voor één speler de ervaring herneemt van het leiden van een team door het reguliere seizoen en de play-offs. Er zijn ook vier-speler online wedstrijden, co-op wedstrijden tegen AI, verbeterde matchmaking met dedicated servers, drie-punts wedstrijden, off-the-wall power-ups, aangepaste matches en meer!

video
play-rounded-fill

NBA 2K Playgrounds zet de grootste legendes van de sport op de voorgrond en in het midden, 2 stappen omhoog de energie en de houding met nieuwe spelers, speelplaatsen en nog veel meer, te beginnen met cover atleten Julius “Dr. J “Erving, Kevin Garnett, Karl-Anthony Towns en Jayson Tatum. De game zit bij de lancering boordevol meer dan 300 spelers – inclusief all-time grootheden als Michael Jordan en Kobe Bryant – met meer dan 180 extra spelers die na de release in updates arriveren, inclusief Kareem Abdul-Jabbar. Er zijn tien opwindende nieuwe speeltuinen om uit de hele wereld te komen, inclusief Washington, D.C., St. Louis, Seoul en Australië, met nog meer banen gepland voor na de lancering.

Bovendien beschikt de game over meer dan 100 kenmerkende moves, waaronder showstoppers zoals Michael Jordans vrije worplijn dunk, Iceman vingerrol van George Gervin en LeBron James ‘self alley-oop. Er zijn ook nieuwe aanpassingsitems zoals jassen, overhemden, broeken, shorts en schoenen. En de soundtrack van NBA 2K Playgrounds 2 bevat gelicentieerde nummers van hitartiesten zoals Run The Jewels, Oddisee en DJ Premier.