NBA 2K Playgrounds 2: Gratis DLC

NBA 2K Playgrounds 2: Gratis DLC

NBA 2K Playgrounds 2 is nu beschikbaar op de Nintendo Switch en de nieuwe downloadbare content is gratis voor deze specifieke release.

De eerste van twee gratis DLC-pakketten is nu verkrijgbaar en bevat een nieuwe Halloween-speeltuin samen met Kareem Abdul-Jabbar.

NBA 2K Playgrounds 2 DLC

Deze nieuwe update, nu beschikbaar op PlayStation®4, Xbox One en pc, en op Switch op een later tijdstip, introduceert een opwindende Halloween-speeltuin, een assortiment outfits met Halloween-thema (beschikbaar via Swag Pack unlocks), een nieuwe loterijhap genaamd de enkelbreker, en een echt angstaanjagend zicht voor je tegenstanders: de toevoeging van geweldige Kareem Abdul-Jabbar voor de NBA 2K Playgrounds 2’s selectie van vrij te spelen spelers.

video
play-rounded-fill

De gratis update bevat ook een aantal verbeteringen en wijzigingen in het saldo die zijn gecultiveerd uit feedback van spelers na de release, inclusief verfijningen voor tekensnelheid, blokkeerpercentages en percentages van drie aanwijzers, evenals een aantal kleine technische oplossingen om problemen met vertraging op te lossen, AI en de schotmeter.

Het is op dit moment onduidelijk wanneer de Nintendo Switch-update zal vallen … maar houd het in de gaten!