NBA 2K22 komt op 10 september

NBA 2K22 komt op 10 september

2K Games heeft de volledige selectie van coveratleten aangekondigd voor NBA 2K22, het volgende deel van de best beoordeelde en bestverkochte NBA-videogamesimulatieserie.

Wereldwijd fenomeen en tweevoudig NBA All-Star, Luka Dončić, siert de Standard Edition en Cross-Gen Digital Bundle, terwijl een drietal van de meest invloedrijke grote mannen van de NBA – Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki en Kevin Durant – functie in een premium, NBA 75th Anniversary Edition, die laat zien hoe elk van deze atleten het spel heeft veranderd.

Over NBA 2K22

Alle edities van NBA 2K22 staan ​​momenteel gepland voor wereldwijde release op 10 september 2021 en kunnen vandaag worden gereserveerd. Met de beste visuele presentatie en speler-AI, historische teams en een breed scala aan hoepelervaringen, legt NBA 2K22 het hele basketbaluniversum in handen van de speler.

“Het maken van de wereldwijde cover van NBA 2K22 is speciaal voor mij”, zegt Dončić. “Ik ben er trots op mijn land te vertegenwoordigen in een speciale hoes die de kleuren van de Sloveense vlag eert. Basketbal heeft me zoveel gegeven, en ik ben verheugd om dit jaar iets terug te doen en samen te werken met 2K Foundations om het leven van jonge kinderen over de hele wereld te helpen.”

Meerdere edities

Dit jaar biedt NBA 2K22 drie edities van de game aan, beschikbaar in digitale en fysieke formaten: Standard Edition, een Cross-Gen Digital Bundle en een speciale NBA 75th Anniversary Edition:

  • De standaardeditie is beschikbaar voor $ 59,99
  • De Cross-Gen Digital Bundle is beschikbaar voor $ 79,99 en geeft spelers toegang tot de Standard Edition voor de vorige en de nieuwe generatie op dezelfde PlayStation- en Xbox-consoles
  • NBA 2K22 NBA 75th Anniversary Edition is beschikbaar voor $ 99,99 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc. De NBA 75th Anniversary Edition voor Nintendo Switch is alleen in digitaal formaat beschikbaar in de EMEA-regio.

“De NBA 2K-cover is altijd een middel geweest voor het vertellen van verhalen en een manier om de unieke en diverse achtergronden van de atleten te laten zien”, zegt Alfie Brody, Vice President of Global Marketing Strategy bij NBA 2K. “De cultuur rond het basketbalspel is levendig en overstijgt geografische grenzen. Dit jaar willen we die wereldwijde diversiteit laten zien via Charly’s verbazingwekkende, unieke kunst.”

Binnenkort meer informatie

2K brengt de komende weken ook aanvullende aankondigingen uit over NBA 2K22, waaronder een eerste blik op functies, de onthulling van de soundtrack, live service-updates en nog veel meer. Met steeds groter wordende content en een van de meest gepassioneerde hoepelcommunities, stopt basketbal nooit in NBA 2K.

Ad