Nederlandse Tricky Towers komt

Nederlandse Tricky Towers komt

Op 11 oktober brengt WeirdBeard Games Tricky Towers naar de Nintendo Switch toe! Dit maakt de Nederlandse ontwikkelaar onlangs bekend ze hebben teven een trailer uitgebracht.

video

Over Tricky Towers

In Tricky Towers is het de bedoeling om een zo hoog mogelijke toren te bouwen met de welbekende Tetris-blokken! Dit is echter wel een tikkeltje lastiger dan in een ‘gewoon’ potje Tetris: hoe de Tetromino’s vallen, is namelijk afhankelijk van de zwaartekracht. Zo kan het zomaar zijn dat een verkeerd geplaatst blokje je hele toren in elkaar doet donderen.

Deze uitdaging kun je met maximaal vier spelers tegelijk voltooien. Daarnaast zijn er een tweetal andere multiplayermodi: Survival en Puzzle.

In Survival moet je zoveel mogelijk blokjes plaatsen en er zo weinig mogelijk laten vallen, terwijl Puzzle spelers voor bepaalde hordes zet. Daarnaast kent de titels vijftig levels voor een enkele speler, waar vooral het oplossen van puzzels centraal staat.

Tricky Towers op andere platformen

Tricky Towers verscheen eerder op PC, Xbox One en PlayStation 4. Hier groeide het uit tot een aardig succes voor de Nederlandse ontwikkelaar WeirdBeard Games.

Vanaf 11 oktober kun je het zelf ervaren op de Nintendo Switch.