Need For Speed: Hot Pursuit Remastered komt 13 November

Need For Speed: Hot Pursuit Remastered komt 13 November

Diverse winkelvermeldingen bevestigden de lancering van Need For Speed: Hot Pursuit Remastered voor Nintendo Switch en PlayStation 4. Nu is het officieel.

Haal de ultieme editie van Criterion’s tijdloze race-ervaring met cross-play, verbeterde beelden en meer!

Voel de spanning van de achtervolging en de ontsnapping in Need for Speed ​​™ Hot Pursuit Remastered, dat op 6 november naar Playstation®4, Xbox One en pc komt en op 13 november naar Nintendo Switch ™!

Need For Speed: Hot Pursuit History

Tien jaar geleden bracht Criterion Games hun veelgeprezen franchisedebuut Need for Speed ​​Hot Pursuit uit. Het liet NFS- en racefans kennismaken met de kronkelende, open wegen van Seacrest County, Criterion’s beroemde gevoel voor halsbrekende snelheid en gameplay, en het innovatieve Autolog-systeem, dat echte sociale concurrentie tussen vrienden mogelijk maakt.

Sindsdien hebben we zoveel verhalen gehoord over de triomfantelijke momenten en verhitte rivaliteit die Autolog koesterde. Sommige daarvan lopen heel, heel diep.

video
play-rounded-fill

Over Need For Speed: Hot Pursuit

Geef een woest gevoel van snelheid, zowel als een outlaw als een agent, in deze tijdloze race-ervaring die is bijgewerkt voor de platforms van vandaag. Ontvang platformonafhankelijke multiplayer en autolog, verbeterde beelden, alle belangrijke DLC die bij de lancering wordt geleverd en nog veel meer. Het is tijd om de achtervolging nieuw leven in te blazen.

Race tegen je vrienden met cross-platform multiplayer en autolog

Schiet Seacrest County met je hoofd achter de wielen van ‘s werelds populairste high-performance auto’s, in races die sociaal competitief zijn. Maak contact met je vrienden in cross-platform, rechtstreekse achtervolgingen en races, of krijg uitdagingen op basis van hun activiteit voor asynchrone competitie via het zeer dynamische Autolog-systeem.

Autolog wordt ook ondersteund met platformonafhankelijke synchronisatie, zodat je een stempel kunt drukken op de Speedwalls van je vrienden, ongeacht of ze spelen op PS4, Xbox One, pc of Nintendo Switch.

Geniet van veel extra inhoud en updates

Need for Speed ​​Hot Pursuit Remastered bevat alle belangrijke DLC – het SCPD Rebel Racer Pack, Super Sports Pack, Armed & Dangerous Pack, Lamborghini Untamed Pack en Porsche Unleashed Pack – geleverd bij de lancering, met zes uur extra gameplay en meer dan 30 uitdagingen.

We hebben gloednieuwe prestaties, autokleuren, wraps, minder harde stops, een bijgewerkte fotomodus en galerij, en ook meerdere levenskwaliteit updates toegevoegd om deze keer een nog completere gameplay-ervaring te creëren.

Achtervolg en ontsnap met bewapende supercars

Het zou geen Hot Pursuit zijn zonder ‘s werelds meest begeerlijke supercars tot het uiterste te drijven – aan beide kanten van de wet. Pak verdachten in supercharged politie-interceptors die zijn uitgerust met tactische wapens, of breng het speelveld gelijk met tegenaanvallen en verdedigingsmanoeuvres als een elite-racer. Maak een strategie om een ​​voorsprong te nemen op de concurrentie, ongeacht aan welke kant u staat!

Een diepgaande en volledig gedefinieerde carrière voor één speler levert de actie van beide kanten op, met een naadloos gekoppelde multiplayer-ervaring in alle racemodi. Neem het op tegen vrienden of speel solo door de carrière om premie te verdienen en nieuwe auto’s, wapens en uitrusting vrij te spelen.

Beleef een tijdloos racespel met verbeterde beelden

Need for Speed ​​Hot Pursuit Remastered is geüpgraded voor de huidige generatie hardware met verbeterde beelden. De Nintendo Switch-versie draait op 1080p / 30 FPS in gedockte modus (720p / 30 FPS losgekoppeld) en omvat modellen met een hogere resolutie, meer objecten en rekwisieten, een langere tekenafstand, schaduwen met een hogere resolutie en verbeterde video’s.

Afhankelijk van je specificaties wordt 4K / 60 FPS ondersteund op pc, en spelers kunnen kiezen tussen 4K / 30 FPS of 1080p / 60 FPS op PlayStation 4 Pro en Xbox One X. Basisversies van PlayStation 4 en Xbox One zullen werken het spel op 1080p / 30 FPS.

Naast de vermelde verbeteringen voor de Nintendo Switch-versie, worden de PlayStation 4, Xbox One en pc-versies ook bijgewerkt met een verbeterde gebruikersinterface, reflecties met hogere resolutie, versterkte texturen, meer deeltjes en verbeterde AA / SSAO. </ p >

Bereid je voor op een bloedstollende en sociaal competitieve race-ervaring die getrouw is nagebootst door Stellar Entertainment, met ex-Criterion-talent en voorheen verantwoordelijk voor het veelgeprezen Burnout Paradise Remastered.

Ad