Need For Speed: Hot Pursuit Remastered footage

Need For Speed: Hot Pursuit Remastered footage

Vraagt ​​u zich af hoe de aanstaande Need For Speed: Hot Pursuit Remastered eruitziet en speelt op de Nintendo Switch? We hebben wat beeldmateriaal beschikbaar.

De daadwerkelijke race-opnames beginnen rond de 10 minuten en het ziet eruit als een fatsoenlijke poort voor Nintendo Switch-bezitters van EA.

video

Over Need For Speed: Hot Pursuit Remastered

Voel de spanning van de achtervolging en de ontsnapping in Need for Speed ​​™ Hot Pursuit Remastered op Nintendo Switch. Ontketen een woest gevoel van snelheid, zowel als een outlaw als een politieagent in ‘s werelds populairste high-performance auto’s. Wees de hitte te slim af of schakel wetsovertreders uit met de tactische wapens die je tot je beschikking hebt in een bloedstollende, sociaal competitieve race-ervaring.

Bijgewerkt met verbeterde beelden, platformonafhankelijke multiplayer – inclusief de asynchrone competitie aangedreven door Autolog – plus alle aanvullende DLC-content, is dit de ultieme editie van Criterion Games ‘veelgeprezen Need for Speed-debuut. Het is tijd om de achtervolging nieuw leven in te blazen.

CROSS-PLATFORM MULTIPLAYER EN AUTOLOG – Zet de kronkelende wegen van Seacrest County vast met je hoofd in races die sociaal competitief zijn.

De baanbrekende Autolog verbindt jou en je vrienden in onderlinge achtervolgingen en races en levert instinctief uitdagingen op basis van de activiteiten van je vrienden. Dit zeer dynamische systeem wordt gevoed door vriendelijke concurrentie en wordt nu ondersteund met platformonafhankelijke synchronisatie en nieuwe multiplayer-gameplay, zodat je tegen elkaar kunt racen, ongeacht het platform waarop je je bevindt.

ALLE DLC INBEGREPEN, PLUS MEER UPDATES – Ontvang alle aanvullende DLC-content die bij de lancering wordt geleverd, inclusief zes uur extra gameplay en meer dan 30 uitdagingen. Gloednieuwe prestaties, wraps, autokleuren, minder harde stops, een bijgewerkte fotomodus en galerij, en meerdere levenskwaliteit updates zorgen deze keer voor een nog completere gameplay-ervaring.

EXOTISCHE AUTO’S MET WAPENS – Bestuur ‘s werelds meest gewilde supercars aan beide kanten van de wet. Pak verdachten in supercharged politie-interceptors die zijn uitgerust met tactische wapens, of breng het speelveld gelijk met tegenaanvallen en verdedigingsmanoeuvres als een elite-racer. Maak een strategie om een ​​voorsprong te nemen op de concurrentie, ongeacht aan welke kant u staat!

CHASE AND ESCAPE – Een diepgaande en volledig gedefinieerde carrière voor één speler levert de actie van zowel politie als racers, met een naadloos gekoppelde multiplayer-ervaring in alle racemodi. Neem het op tegen vrienden of speel solo door de carrière om premie te verdienen en nieuwe auto’s, wapens en uitrusting vrij te spelen.

VERBETERDE VISUALS – Need for Speed: Hot Pursuit Remastered levert een tijdloze race-ervaring bijgewerkt voor de huidige generatie hardware met verbeterde beelden.

Need For Speed: Hot Pursuit Remastered zal op 13 november zowel fysiek als digitaal op het Nintendo Switch-platform verschijnen.

Ad