Nekopara Vol.4 – Komt in de lente van 2020, Platformen onbekend

Nekopara Vol.4 – Komt in de lente van 2020, Platformen onbekend

Neko Works heeft enkele nieuwe details onthuld over de komende Nekopara Vol.4, inclusief de geschatte release-timing.

Zoals aangekondigd op hun officiële Twitter, wordt Nekopara Vol.4 The Cat & Noel de Patissier beoogd voor een lanceringsdatum in het voorjaar van 2020, hoewel platforms niet lijken te zijn bevestigd. Het team deelde ook een nieuwe belangrijke visual en details over het verhaal van de game en nieuwe personages.

Over Nekopara Vol.4

In vol. 4, we zullen zien dat Kashou en La Soleil het goed doen voor zichzelf, maar nog steeds niet in staat zijn om de goedkeuring van Kashou’s vader te krijgen. Shigure suggereert een onsen-reis voor een verandering van tempo, en na aanmoediging van Azuki en Coconuts, besluit Kashou het nog een keer te proberen. Deze keer vliegt hij naar Frankrijk om de wijsheid van zijn leraar te zoeken en ontmoet daar ook nieuwe kattenmeisjes. Het verhaal van katten en familiebanden gaat door.

Beignet: de leraar van Kashou, die hem alles heeft geleerd wat hij weet over snoep maken.
Fraise: een kat waar Beignet voor zorgt.
Milk: Is ze in slechts een half jaar veel opgegroeid?
Awayuki: Kashou’s moeder.
Suhama: Kashou’s vader.

Fraise is een zeer vriendelijke neko die iedereen oprecht behandelt. Ze is heel capabel in haar werk. Omdat Fraise zelden met andere neko’s sprak toen ze jong was, groeide ze van nature een beetje verlegen en bescheiden op.

Aangezien de vorige drie volumes in de Nekopara-serie allemaal op Switch zijn uitgebracht, kunnen we waarschijnlijk verwachten dat Volume 4 ook voor de console wordt uitgebracht. We zullen zeker een officiële bevestiging brengen als of wanneer het komt.