Neo Cab komt op 3 Oktober

Neo Cab komt op 3 Oktober

Fellow Traveler en Chance Agency hebben de release datum bekendgemaakt voor het autorijden-spel Neo Cab.

video

Is uw rijder-bestuurder meer dan alleen een sterbeoordeling? Ben je ooit gestopt om te overwegen hoe hun dag verloopt? Fellow Traveller en Chance Agency zijn verheugd om hun emotionele overlevingsgame van ritten in een AI-aangedreven wereld, Neo Cab, aan te kondigen op 3 oktober.

Het komt op zowel pc (Windows, Mac) voor $ 14,99 USD als Nintendo Switch voor $ 19,99 USD. Pre-orders zijn nu live in de Nintendo eShop en spelers worden ook uitgenodigd om Neo Cab te proberen in een nieuwe demo op Steam of Nintendo Switch! Hoe ga je om met je emoties onder druk?

Over Neo Cab

Neo Cab, een emotioneel overlevingsspel met een sterke verhalende focus, daagt je uit om mens te blijven in een wereld die wordt overwonnen door automatisering. Speel als Lina, een van de laatste coureurs voor menselijke ritten in een AI-aangedreven wereld in de nabije toekomst.

Je vriend en enige levenslijn is verdwenen; zonder geld en nergens om te blijven, is het enige wat je kunt doen, blijven rijden. Gebruik de Neo Cab-app om door de stad te navigeren, uw passagiers te kiezen en met hen in gesprek te gaan om hun verhalen te leren – en de waarheid over uw verhaal te achterhalen.

Geïnspireerd door de opkomst van ons app-gestuurde dagelijkse leven, staat Neo Cab Creative Lead Patrick Ewing te popelen om de mogelijke gevaren van onze geautomatiseerde toekomst aan te gaan en te zeggen: “Wat zijn de voordelen van persoonlijke, menselijke service en waarom worden steriele, geautomatiseerde interacties vaak gepresenteerd als een kernonderdeel van utopie?

In Neo Cab is Lina een van de laatste menselijke chauffeurs, en dus hebben degenen die in haar taxi stappen behoefte aan menselijke aanraking! Sommige van haar passagiers zullen genieten van een gesprek terwijl ze van punt A naar punt B gaan. Anderen geven misschien de voorkeur aan die geautomatiseerde utopie, en zien Lina als gewoon een ander knooppunt in de servicegraad van geautomatiseerd kapitalisme. “

Neo Cab komt op 3 oktober 2019 uit voor Windows, Mac en Nintendo Switch.

Belangrijkste kenmerken:

  • Ontmoet een gevarieerde cast van personages terwijl je passagiers ophaalt; iedereen heeft zijn eigen verhaal te vertellen.
  • Breng de monetaire behoeften van Lina, de noodzaak van een vijfsterrenbeoordeling en de stemming van uw passagiers in evenwicht met wat goed voelt.
  • Een diep vertakkende verhaallijn aangedreven door je keuzes en je Feelgrid, een futuristische emotie-tracking-technologie.
  • Met een met neon doordrenkte originele soundtrack van Obfusc (Monument Valley, House of Cards).

Neo Cab is gepland om 3 oktober 2019 te lanceren op Nintendo Switch voor USD 19,99 via de eShop. Pre-orders en een nieuwe demo zijn nu live in de eShop.

Ad