Neo Cab onthuld, release 2019

Neo Cab onthuld, release 2019

Tijdens de afgelopen Nintendo Switch Nindies Showcase voorjaar 2019 werd een gloednieuwe indie met de naam Neo Cab onthuld, zodat Nintendo Switch in 2019 uitkwam!

video
play-rounded-fill

Als een van de laatste menselijke rideshare-coureurs in een nabije, door de AI aangedreven wereld, moet je je passagiers en woorden verstandig kiezen om hun verhalen te leren – en de waarheid over jezelf ontdekken in Neo Cab, Nintendo Switch in 2019.

Over Neo Cab

Fellow Traveller en Chance Agency bieden een emotioneel overlevingsspel over het menselijk blijven in een wereld die verstoord is door automatisering. Lina, de laatste menselijke chauffeur in de neonovergoten straten van Los Ojos, Californië, heeft interactie met een diverse cast van personages met individuele verhaalbogen.

Spelers moeten hun inkomen in evenwicht houden, een positieve beoordeling behouden en hun emoties beheersen, omdat het vervullen van Lina’s baan als bestuurder van een rideshare de enige manier is om zich te herenigen met haar beste vriend Savy, die op mysterieuze wijze verdwenen is.

De game wordt deze zomer op Nintendo Switch gelanceerd.