Neo-retro roguelike Elsie aangekondigd

Neo-retro roguelike Elsie aangekondigd

Elsie, een neo-retro roguelike met geweer-en-pistool-actie, komt naar de Nintendo Switch, volgens uitgever Playtonic en ontwikkelaar Knight Shift Games. Een releasedatum moet nog worden vastgesteld.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Elsie

Onbekende krachten hebben grote schade aangericht in het land van Ekis. Een vreemd robotleger heeft het bastion aan het strand aangevallen dat bekend staat als de Sapir Wharf en de thuisbasis van de Guardians. Als de enige levende Guardian van de kade moet Elsie de reden van de aanvallen op haar huis en de verdwijningen van haar vrienden onderzoeken, terwijl ze de waarheid over haar creatie moet ontdekken.

Domeinovergangen wachten op

Duik bij elke nieuwe run in de steeds veranderende rijken van Planet Ekis’ prachtige neon-doordrenkte gepixelde biomen. Elke locatie heeft zijn eigen takenpakket, omdat je aanvalspatronen en kwetsbaarheden begrijpt.

Kritiek beheer

Wees getuige van de transformatie van conventionele ren-en-schiet-gameplay in een bullet hell-dans. Schiet, duik en schiet je een weg door cursussen die wemelen van dynamische vijanden terwijl je nauwkeurig getimede precisie-parrying voltooit.

Actieverbetering

Accepteer de chaos van voortdurend wisselende mogelijkheden en maak keuzes met betrekking tot personage-upgrades, vaardigheden en wapens die het gevoel van elke run aanzienlijk zullen veranderen. Experimenteer met verschillende speelstijlen om synergieën te vinden met een verwoestend potentieel.

Kenmerken

  • Platform voor het pompen van adrenaline met een uniek pareersysteem
  • Loopt over met neon doordrenkte pixelniveaus die procedureel zijn gemaakt
  • Eindeloze combinaties van wapens, talenten en augments
  • Met uren aan materiaal en dagelijkse uitdagingen is er veel herspeelbaarheid.