NEO: The World Ends with You – Demo frame rate en resolutie

NEO: The World Ends with You – Demo frame rate en resolutie

De demo voor het aankomende deel in de klassieke The World Ends with You-serie is nu beschikbaar via de Nintendo Switch eShop.

YouTube-kanaal FPSY heeft de demo op de Switch en de PlayStation 4 Pro op de proef gesteld en de resultaten zijn duidelijk heel anders. De demoversie van NEO: The World Ends with You draait op een ontgrendelde 35 fps, wat betekent dat het relatief onstabiel is.

De game heeft een dynamische resolutie in de gedockte modus die in de dock tot 972p gaat. Handheld-modus is gelukkig vastgesteld op 720p. Voor degenen onder u met een PS4 Pro, de game is vergrendeld op 60 fps.

video

Over NEO: The World Ends with You

Eindelijk is er een langverwacht nieuw verhaal in de serie De wereld eindigt met jou!

Rindo komt tot het grimmige besef dat zijn leven op het spel staat wanneer hij wordt gedwongen deel te nemen aan het zogenaamde ‘Reapers’ Game’.

Het is niet te voorspellen hoe dit verhaal zich zal ontvouwen, maar het is aan jou om erachter te komen! Stel je paranormale gaven op de proef terwijl je het uitvecht in de stijlvol geanimeerde straten van Shibuya.

Verhaal

Het was maar een gewone dag in Shibuya – althans dat dacht Rindo, totdat hij in het bezit komt van een mysterieuze speld en verwikkeld raakt in het zogenaamde “Reapers’ Game”…

De volledige versie van NEO: The World Ends with You komt uit op 27 juli.

Ad