NEO: The World Ends With You details worden volgende week onthuld

NEO: The World Ends With You details worden volgende week onthuld

Square Enix onthulde NEO: The World Ends With You – een officieel vervolg in de populaire serie The World Ends With You.

We hebben allemaal gewacht om wat meer te zien van wat ons te wachten staat, maar er zullen binnenkort meer details komen, aangezien de producent van de game Tetsuya Nomura heeft bevestigd dat nieuwe informatie zal worden gedeeld op 9 april 2021, om 15:00 uur JST.

Dat is slechts een paar uur voor de première van The World Ends With You The Animation in Japan.

Nomura deelde ook een andere illustratie van de nieuwe hoofdrolspeler van het spel;

Over NEO: The World Ends With You

Verken een gestileerde recreatie van Shibuya, terwijl je de rol van Rindo aanneemt om te vechten om te overleven en de mysteries van het dodelijke ‘Reaper’s Game’ te ontrafelen in deze nieuwe actie-RPG voor PlayStation 4 en Nintendo Switch.

De game speelt zich af in een nagebouwde en gestileerde versie van de wijk Shibuya in Tokio. In tegenstelling tot de afbeelding van Shibuya in de eerste game, behouden plaatsen zoals Tower Records en Parco hun naam in plaats van verschillende te gebruiken, zoals Towa Records en Molco.

Net als bij de anime waren sommige elementen van de game gemoderniseerd voor het vervolg, zoals het gebruik van smartphones in plaats van eerdere flip-style gsm’s en het uiterlijk van het 104 gebouw van de game komt overeen met het huidige uiterlijk van de game. real-life Shibuya 109-gebouw. ​​