NEO: The World Ends with You – Final trailer

NEO: The World Ends with You – Final trailer

Square Enix heeft de ‘Final Trailer’ voor Neo: The World Ends with You geüpload, die op 27 juli verschijnt op de Nintendo Switch en PlayStation 4.

Naast de release van de game is de anime-show World Ends with You die nu wordt uitgezonden in Japan en op Engelse streamingdiensten zoals Funi

video
play-rounded-fill

Ontmoet Rindo en Fret, terwijl ze vechten om hun lot te veranderen. Verzamel en ontwikkel je krachtige paranormale spelden en ervaar als een van de eersten de hectische strijd tegen de mysterieuze Noise.

Je voortgang in de demo wordt overgedragen naar de volledige game voor degenen die NEO: The World Ends with You op hetzelfde platform kopen.

Over NEO: The World Ends with You

Het verhaal van de game volgt een jonge man genaamd Rindo. Wat een gewone dag in Shibuya lijkt, verandert in een vreemde, wanneer Rindo in het midden van een paranormale strijd in Scramble Crossing terechtkomt.

Terwijl hij aan het bijkomen is van de gekte, verschijnt er een mysterieus meisje en verwelkomt hem in de Reapers’ Game. In het begin spelen Rindo en zijn vriend Fret mee – als het maar een spelletje is, kunnen er toch geen ernstige gevolgen zijn? … toch?

Al snel beseffen ze hoe gevaarlijk dit spel is: als je niet wint, stop je helemaal met bestaan.”

Ad