NEO The World Ends With You is niet verbonden met Kingdom Hearts 3

NEO The World Ends With You is niet verbonden met Kingdom Hearts 3

Game Kult heeft onlangs met game-ontwerper Tetsuya Nomura gepraat over de aankomende Neo: The World Ends With You, die deze zomer op de Nintendo Switch uitkomt.

De site was geïnteresseerd om erachter te komen of de game op een of andere manier aansluit bij Kingdom Hearts 3. Kingdom Hearts Insider wijst erop dat Sora en Riku eerder interactie hadden met de hoofdpersonages uit The World Ends With You in Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance. Dit is wat meneer Nomura te zeggen had over de aankomende game:

Game Kult NEO TWEWY hoogtepunten

Op de vraag of NEO: TWEWY elementen uit Kingdom Hearts 3 zal bevatten;

Nomura, na een korte pauze, antwoordt kort en krachtig: “Nee, nee. Absoluut niet.” Tegelijkertijd lachen zijn collega’s. Volgens hem zijn beide Shibuya’s onafhankelijke werelden.

Het verborgen einde van Kingdom Hearts III lijkt de deur te openen naar een multiversum tussen de twee franchises. Zal NEO The World Ends with You in deze richting verdergaan?

Tetsuya Nomura: Er is geen verband tussen de twee. Het gebied dat te zien is in Kingdom Hearts III en de Shibuya in NEO The World Ends with You zijn twee totaal verschillende plaatsen.

Over Neo: de wereld eindigt met jou

“Alleen de mogelijkheid dat jij ons lot kan veranderen”

Een langverwacht nieuw verhaal in de serie The World Ends with You is eindelijk gearriveerd!

Rindo komt tot het grimmige besef dat zijn leven op het spel staat als hij wordt gedwongen deel te nemen aan het zogenaamde “Reapers ‘Game”.

Het valt niet te zeggen hoe dit verhaal zich zal ontvouwen, maar het is aan jou om erachter te komen! Stel je paranormale bekwaamheid op de proef terwijl je het uitvecht in de stijlvol geanimeerde straten van Shibuya.

Functies:

  • Duik in een levendig geïllustreerde Shibuya, geanimeerd met stijl, muziek en monsters.
  • Verzamel en gebruik honderden psychische vaardigheden om surrealistische bedreigingen te bestrijden.
  • Onderzoek de wereld om je heen en versla het “Reapers ‘Game” om te overleven.