NEO The World Ends With You komt 27 Juli

NEO The World Ends With You komt 27 Juli

Square Enix heeft eindelijk een releasedatum aangekondigd voor NEO: The World Ends With You en het komt op 27 juli aan op de Nintendo Switch.

NEO: The World Ends With You is een vervolg op de stijlvolle Nintendo DS JRPG The World Ends with You, die in 2007 werd gelanceerd. De op manga geïnspireerde game is perfect voor nieuwkomers in de serie en voor doorgewinterde veteranen.

video
play-rounded-fill

Over NEO The World Ends With You

Betreed de Reapers ’Game op 27 juli 2021 met de release van NEO: The World Ends with You op PlayStation 4 en Nintendo Switch! Verken de oogverblindende straten van Tokio terwijl Rindo, de leider van de Wicked Twisters, verwikkeld is in een strijd om te overleven en het ‘Reapers’-spel’ te winnen.

Werk samen met een levendige cast van personages, verzamel badges om jezelf te bewapenen met krachtige psychische vaardigheden en neem het op tegen vijanden in hyperstijlvolle actiegevechten. NEO: The World Ends with You combineert een opvallende Shibuya in anime-stijl met snelle gameplay, een verbeterde soundtrack en een intrigerend verhaal om een ​​onvergetelijke ervaring te creëren.