NEO: The World Ends with You komt zomer 2021

NEO: The World Ends with You komt zomer 2021

Square Enix bevestigde een vervolg op het geliefde The World Ends With You getiteld NEO: The World Ends with You, dat in de zomer van 2021 wereldwijd naar de Nintendo Switch komt.

Het bedrijf heeft wat details over de gloednieuwe TWEWY-game verstrekt, waaronder een nieuwe trailer die wordt onthuld die een eerste blik op de titel geeft en de hippe visuele richting laat zien. De visuele richting is opvallend, met 3D-omgevingen, gameplay en de strijd sequenties en amped-up soundtrack benadrukken van het spel van de opvallende art-stijl.

video
play-rounded-fill

Over NEO: The World Ends with You

NEO: The World Ends with You vervoert spelers naar de straten van Shibuya, waar ze zullen deelnemen aan de “Reapers’ Game “, een strijd op leven of dood om te overleven. Spelers kruipen in de huid van Rindo terwijl ze het hart van Tokio verkennen om de mysteries achter het sinistere spel te ontdekken waaraan ze gedwongen zijn deel te nemen.

NEO: The World Ends with You brengt een nieuwe creatie van het moderne Shibuya tot leven in een unieke en komische stijl. Spelers kunnen de bezienswaardigheden, geluiden en cultuur van deze bruisende stad verkennen en ervan genieten, samen met hun bondgenoten vechten tegen monsters in snelle actiegevechten en missies voltooien om het lot dat ze hebben gekregen te veranderen.

Verken een gestileerde recreatie van Shibuya, terwijl je de rol van Rindo aanneemt om te vechten om te overleven en de mysteries van het dodelijke ‘Reaper’s Game’ te ontrafelen in deze nieuwe actie-RPG voor PlayStation 4 en Nintendo Switch.