NEO: The World Ends with You – Launch trailer

NEO: The World Ends with You – Launch trailer

NEO: The World Ends with You uitgebracht op de Nintendo Switch en PlayStation 4. De game, volgens Square Enix, “voert spelers naar de drukke straten van Shibuya, terwijl ze in de schoenen van hoofdrolspeler Rindo en neem deel aan de strijd op leven of dood om te overleven die bekend staat als het ‘Reapers’-spel’”.

Om de gelegenheid te vieren heeft Square Enix een launchtrailer voor de game uitgebracht. Hoewel het voorlopig alleen beschikbaar is voor de Nintendo Switch en PlayStation 4, zal het later deze zomer op pc verschijnen via de Epic Games Store.

video
play-rounded-fill

Over NEO: The World Ends with You

“Alleen de mogelijkheid van jou kan ons lot veranderen” Een langverwacht nieuw verhaal in de serie The World Ends with You is eindelijk gearriveerd!

Rindo komt tot het grimmige besef dat zijn leven op het spel staat wanneer hij wordt gedwongen deel te nemen aan het zogenaamde ‘Reapers’ Game’.

Het is niet te voorspellen hoe dit verhaal zich zal ontvouwen, maar het is aan jou om erachter te komen! Stel je paranormale gaven op de proef terwijl je het uitvecht in de stijlvol geanimeerde straten van Shibuya.

Verhaal

Het was maar een gewone dag in Shibuya – althans dat dacht Rindo, totdat hij in het bezit komt van een mysterieuze speld en verwikkeld raakt in het zogenaamde “Reapers’ Game”…