NEO: The World Ends With You – Personages, neven missies, details over teamgevechten

NEO: The World Ends With You – Personages, neven missies, details over teamgevechten

Square Enix publiceerde nieuwe informatie over NEO: The World Ends With You voorafgaand aan de lancering later deze maand. Deze nieuwe reeks informatie bevat details over enkele nieuwe en terugkerende personages, evenals spelmechanismen zoals impriting, nevenmissies en teamgevechten.

Over NEO: The World Ends With You

Naarmate Rindo vordert in het Reapers’-spel, krijgt hij visioenen: gefragmenteerde flitsen van incidenten die zich binnenkort kunnen voordoen. In zo’n visioen van de toekomst ziet hij een afschuwelijk gezicht: de hele stad Shibuya, die in stof uiteenvalt…

Is dit een onvermijdelijke uitkomst, of kan Rindo het lot van de stad veranderen?

—Zijn de Shinjuku Reapers – wiens eigen huis onlangs werd verwoest – op de een of andere manier betrokken bij de naderende ondergang van Shibuya?

video
play-rounded-fill

Personages

Coco (ingesproken door Kitana Turnbull in het Engels, Marika Kouno in het Japans)

“Je hebt geen flauw idee wat ik heb meegemaakt om hier te komen, etterende vuilniszak!”

Een Reaper-meisje dat doet wat ze wil en het grootste deel van haar tijd in Harajuku doorbrengt. Ze heeft weinig interesse in haar Reaperly-taken, en dwaalt soms zelfs buiten Shibuya. Ondanks haar delicate uiterlijk is ze eigenlijk behoorlijk sluw en bedriegt ze anderen om haar zin te krijgen, maar ze blijft zeer loyaal aan haar vrienden.

Ze was bij Neku en Beat toen zich drie jaar geleden een bepaald incident na de wedstrijd voordeed.

Coco heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na de laatste Game… op het eerste gezicht tenminste.

Eiji Oji

“Deze bloem is bijna net zo mooi als jullie dames – bijna.”

Een top-influencer die een paar jaar geleden opblies dankzij zijn nonchalante charme en halfslachtige houding. Onlangs heeft hij de jonge generatie van de wereld stormenderhand veroverd met zijn kalme en luie houding.

Eiru

“Waarom moet ik zo anders klinken dan alle anderen?”

Een populaire streamer die zijn publiek charmeert met zijn unieke, hoge stem. Dankzij Eiji Oji werd hij echter alleen maar comfortabeler met zijn stem, en nu hoopt hij ooit met hem samen te werken…

Ken Doi

“Ik ga een curry maken die helemaal van mezelf is!”

Hoewel hij eerder een ramen-joint runde, brachten een paar wendingen hem ertoe zijn aandacht te verleggen naar curry. Hij probeert momenteel zijn merknaam te veranderen door een nieuw restaurant te openen: SPICY CURRY DON.

Ryoji

“Hé, je bent net op tijd!”

Shibuya’s klusjesman die elke denkbare taak op zich neemt, van ongelooflijk eenvoudig tot onuitsprekelijk louche. Geboren met een sterk ‘zesde zintuig’, is hij nauw verbonden met de RUG.

Systeem: afdrukken

Gebruik imprinting om de acties van mensen te beïnvloeden!

Hoewel Rindo en de bende niet rechtstreeks kunnen communiceren met de bewoners van Shibuya, kunnen ze trefwoorden in de hoofden van mensen ‘drukken’ om van gedachten te veranderen en hun acties te beïnvloeden. Als je geen pad voorwaarts kunt vinden, probeer dan iemand anders een pad voor je te laten smeden!

—Scan de gedachten van mensen en chat met uw teamgenoten om nieuwe zoekwoorden te produceren.
—Combineer zoekwoorden die resoneren met uw doelgroep en een nieuw idee inprenten.

Neven missies

In Shibuya kun je ook mensen tegenkomen die problemen of zorgen hebben. Hoewel nevenmissies niets te maken hebben met de missies in het Reapers’-spel, kun je verschillende voordelen behalen door de mensen die je ontmoet te helpen.

—Gebruik naast Imprinting Fret’s “Imprint” en Nagi’s “Dive” Psychs om de problemen van mensen op te lossen.

—Afhankelijk van de situatie moet je mogelijk communiceren met de Reapers of leden van andere teams!

—Als een probleem is opgelost, wordt het sociale netwerk bijgewerkt en komt u mogelijk in aanmerking voor een beloning.

Teamgevechten: gevechten met zes personen

Waanzinnige gevechten met maximaal zes partijleden

Er kunnen maximaal zes personages tegelijk deelnemen aan de strijd! Zelfs als je willekeurig op knoppen drukt, kun je nog steeds flitsende en opwindende gevechten beleven met psychiaters die alle kanten op vliegen.

Maar dat is natuurlijk niet de enige manier om van gevechten te genieten: als je elke psych op het juiste moment ontketent, kun je gelikte combo’s aan elkaar rijgen en een heel nieuw niveau van strategie aanboren. Breng je hele groep vakkundig op één lijn om je vijanden in de strijd omver te werpen!

Ketengevechten

Het gevecht begint kort nadat je in contact bent gekomen met een ruissymbool, maar je kunt meerdere ontmoetingen aan elkaar rijgen door meerdere symbolen kort achter elkaar aan te raken. Hoe meer gevechten er in een keten zijn, hoe hoger de drop-rate van het item, waardoor je meer pinnen verdient. Pas echter op: hoe langer de ketting, hoe sterker de aanvallen van vijanden worden naarmate je verder komt.

—Door beloningen te ontgrendelen op het sociale netwerk, kun je het aantal kettinggevechten vergroten en de mogelijkheid krijgen om ruissymbolen van ver weg te tekenen.

—De HP van je team wordt van ronde naar ronde overgedragen, dus probeer niet te veel schade op te lopen!

Ruis

Van de vijanden waarmee je te maken krijgt, zullen sommige nogal lastig te verslaan zijn, zichzelf in tweeën splitsen of tijdelijk onzichtbaar worden.

The Pig Noise is een van de lastigste van deze vijanden: elk type vereist een andere strategie, maar als je deze varkens stropert, krijg je een mooie beloning!

—Sommige varkensgeluiden zijn gemakkelijk te verslaan, terwijl andere alleen vatbaar zijn voor psyche met een bepaalde affiniteit, of alleen kwetsbaar zijn onder specifieke omstandigheden.

—Pig Noise zal de strijd ontvluchten als je ze niet verslaat voordat de tijd om is, dus het is de sleutel om snel hun zwakte te ontdekken!

Pins

Maak optimaal gebruik van speciale pinnen

Onder de psych-pinnen die je zult ontdekken, zijn er ‘Uber’-pinnen met ongelooflijke kracht, evenals sets die bekend staan ​​als ‘Pin Ensembles’ die speciale vaardigheden activeren wanneer ze samen worden uitgerust. Gebruik ze goed en breng je spel naar een hoger niveau!

—Uber-pinnen zijn te krachtig om in grote aantallen te worden gebruikt, maar je kunt er meer gebruiken als je eenmaal wat beloningen op je sociale netwerk hebt geoogst.

—Pin Ensembles kunnen door elk personage worden uitgerust. Sommige ensembles hebben slechts twee pinnen nodig om het effect te laten werken, terwijl voor sommige wel zes pinnen nodig zijn.

Evolueer pins om ze krachtiger te maken

Pins gaan omhoog naarmate je EXP verkrijgt tijdens gevechten, en sommige kunnen zelfs evolueren naar nieuwe pins zodra hun niveau is bereikt. Wanneer pinnen evolueren, verbeteren hun basisstatistieken, wat meer kracht en snellere herstart biedt. Probeer verschillende spelden te verbeteren en ontdek de geheimen van evolutie!

—Sommige pinnen evolueren alleen onder bepaalde voorwaarden. Kijk of je ze allemaal kunt ontwikkelen!

In de watersnip

Een speld die ‘Homing Rockets’ zal afvuren, een reeks raketten die je vijanden achtervolgen. Verander doelen tijdens het opladen om meerdere vijanden te vergrendelen.

Hartelijke hotdog

Een speld die ‘Protective Field’ activeert, een barrière die inkomende aanvallen tijdelijk vernietigt en tegelijkertijd vijanden beschadigt.

RavenEen speld die ‘Patrol Rounds’ ontketent, een zwerm vogelachtige boemerangs die naar je vijanden vliegen voordat ze naar je terugkeren.

NEO: The World Ends With You wordt op 27 juli gelanceerd voor Nintendo Switch.