Neon Abyss aangekondigd – Roguelike action platformer plezier!

Neon Abyss aangekondigd – Roguelike action platformer plezier!

Een gloednieuwe, flitsende en kleurrijke roguelike actieplatform is gebonden, terwijl Veewo Games tijdens ChinaJoy 2019 onthulde dat Neon Abyss naar de Nintendo Switch komt.

video
play-rounded-fill

Er is echter nog geen releasedatum aangekondigd.

Over Neon Abyss

Neon Abyss is een hectische, roguelike actieplatformer met onbeperkte itemsynergieën en een uniek systeem voor het ontwikkelen van kerkers.

Elk van je invallen diversifieert de ervaring van de kerker en elke keuze die je maakt verandert de regelset van de kerker. Je zult veel sterven in dit spel, en elke keer dat je sterft, ben je gewoon een stap dichter bij je ultieme doel: het vinden van het artefact aan al je wensen voldoen.

Gameplay

Vecht je eeuwig een weg door een onderwereld, verpletter de nieuwe goden van bitcoin en nachtclubs, combineer je buit om geweldige kracht te bereiken en vind de remedie voor je onsterfelijke vloek. Tijdens je reis zul je krachtige items vinden, schattige huisdieren vinden, vreemde voorbijgangers ontmoeten en talloze geheimen ontdekken.

Natuurlijk ga je vaak dood. Maar falen is slechts een kans om op adem te komen voordat je weer erin duikt. Elk van je invallen diversifieert de ervaring van de kerker en elke keuze die je maakt, verandert de regelset van de kerker. Naarmate je ervaring groeit, zal de hele kerker groeien en evolueren onder jouw controle. Uiteindelijk zul je alle geheimen beheersen en de donkerste diepten van de afgrond bereiken.

Belangrijkste kenmerken

  • Evolving Dungeon – Er is een unieke en uitbreidbare onderwereld. Je kunt een gepersonaliseerd upgradepad kiezen om je kerker uit te breiden en nieuwe kamers, bazen, items, speciale regels en nieuwe eindes te ontgrendelen.
  • Onbeperkte itemsynergieën – we houden van builds! Passieve effecten tussen items worden gestapeld en beïnvloeden elkaar, en er is geen limiet aan het aantal effecten dat je op je personage kunt toepassen. Niemand weet wat er zal gebeuren, of wat je gaat maken.
  • Massieve inhoud – Dynamisch gegenereerde kaarten, meer dan 400 items, tientallen monsters met verschillende stijlen en talloze geheimen zorgen ervoor dat elk avontuur helemaal nieuw is.
  • Uitbroeden en evolueren van huisdieren – Terwijl je de afgrond afdaalt, zul je eieren vinden waar je voor kunt zorgen en die uitkomen in een willekeurig huisdier. Elk huisdier heeft een speciale vaardigheid en de meeste kunnen evolueren tijdens het spelen.
  • Minigames – Er zijn veel unieke kamers in de kerker, elk met nieuwe mechanica en regels. Neem deel aan piano-uitvoeringen, danscompetities, vechtclubs en nog veel meer.
  • Meerdere speelbare personages – Er zijn meerdere unieke personages met verschillende mogelijkheden waaruit spelers kunnen kiezen.
  • Neon Gods – The God of Power. Goden van Bitcoin en Video. De obsessies van vandaag worden omgezet in nieuwe goden, en jij bent degene die hun regel durft aan te vechten.
  • Incredible Soundtrack – Bekroonde componist Min He, wiens eerdere credits Princess Eun Hwa, Rift en How to Get Away with Murder zijn, heeft een elektronische soundtrack in donkere stijl gecomponeerd die past bij een oorlog tegen Neo-Goden.
Ad