Neon Abyss – Komt op 14 Juli

Neon Abyss – Komt op 14 Juli

Team17 en Veewo Games hebben de releasedatum voor roguelite-game Neon Abyss aangekondigd. Neon Abyss wordt op 14 juli 2020 digitaal uitgebracht.

Neon Abyss belast spelers met het verslaan van de Nieuwe Goden verspreid over procedureel gegenereerde, met neon bespatte kerkers te midden van meedogenloos snelle, roguelite-actie.

Op bevel van Hades zelf zullen spelers door kamers vol vijanden moeten werken om te verzenden en minipuzzels om te overwinnen, in een poging om de goden van fastfood, mobiele video, knuffels en meer omver te werpen.

video

Over Neon Abyss

Met honderden items om te verzamelen en huisdieren om uit te komen en te evolueren, wanneer het onvermijdelijke gebeurt en spelers vallen om te verslaan, zullen ze sterker en beter dan ooit tevoren terugkomen om opnieuw het hoofd te bieden aan wat te wachten staat in de afgrond.

Een gratis demo van Neon Abyss is momenteel beschikbaar om te downloaden op Steam voor diegenen die willen proeven van de komende actie. Hoewel de tijd beperkt is, is de duur van de demo afhankelijk van de moeilijkheidsgraad die spelers kiezen: 15 minuten voor degenen die ‘easy’ hebben, 18 minuten ‘medium’ en 24 minuten chaos voor degenen die ‘hard’ kiezen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Evoluerende kerker: verken de unieke en uitbreidbare onderwereld van de neon-afgrond. Kies een persoonlijk upgradepad om de kerker uit te breiden en nieuwe kamers, bazen, items, speciale regels en nieuwe eindes te ontgrendelen.
  • Onbeperkte synergieën tussen items: passieve effecten tussen items stapelen zich op elkaar en beïnvloeden elkaar, zonder beperking van het aantal effecten dat op het personage van de speler kan worden toegepast.
  • Uitgebreide inhoud: dynamisch gegenereerde kaarten, meer dan 400 items, tientallen monsters met verschillende stijlen en talloze geheimen zorgen ervoor dat geen avontuur door de afgrond hetzelfde is.
  • Uitkomen en evolueren van huisdieren: zoek en voed eieren terwijl je afdaalt in de afgrond totdat ze uitkomen in een willekeurig huisdier. Elk huisdier heeft een speciale vaardigheid en de meeste kunnen evolueren naarmate de actie vordert.
  • Minigames: unieke kamers van minigames kunnen worden ontdekt in de kerker, elk met nieuwe mechanica en regels. Neem deel aan piano-uitvoeringen, danswedstrijden, vechtclubs en nog veel meer.
Ad