Neon Abyss – Nieuwe trailer, opnieuw bevestigd voor lancering in 2020

Neon Abyss – Nieuwe trailer, opnieuw bevestigd voor lancering in 2020

Team17 heeft de release van Neon Abyss voor Nintendo Switch in 2020 opnieuw bevestigd, en heeft ook een nieuwe trailer uitgebracht om consoleports voor Xbox One en PS4 aan te kondigen.

De trailer zelf geeft ons een nieuwe kijk op het buitensporige vechtsysteem van de game – samen met een voorbeeld van meer krankzinnige wapens!

video

Team17 en Veewo Games aangekondigd dat Neon Abyss in 2020 naar Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch ™ komt, naast de eerder aangekondigde Steam-editie.

Over Neon Abyss

Neon Abyss is een hectische, roguelike actie-platformgame waarin je een ‘n’-pistool je een weg de Abyss in rent. Met onbeperkte synergieën tussen items en een uniek dungeon-evolutiesysteem, diversifieert elke run de ervaring en verandert elke keuze de regelset.

Combineert furieuze run ‘n’ gun-actie en diepe, roguelike mechanica, Neon Abyss zet je neer als lid van ‘Grim Squad’ – een taskforce die door Hades zelf is opgezet om de afgrond te infiltreren en de nieuwe goden te verslaan. De dood is niet het einde, want elke keer dat je sterft, zul je merken dat je sterker bent dan voorheen.

FUNCTIES

 • Evoluerende kerker
  • Bij elke run kun je nieuwe kamers, items, bazen, speciale regels en zelfs nieuwe eindes ontgrendelen! Dit betekent dat elke kerker uniek en uitbreidbaar is en wordt afgestemd op uw eigen specifieke speelstijl.
 • Onbeperkte synergieën tussen items
  • Naarmate je verder komt in elke kerker, zullen willekeurige itemdruppels de sleutel zijn om je te helpen de afgrond te infiltreren en deze passieve effecten kunnen zich tussen elk item stapelen. Met geen limiet voor hoeveel er van toepassing kunnen zijn; een grote verscheidenheid aan combinaties maakt elke run uniek.
 • Enorme inhoud
  • Dynamisch gegenereerde kaarten, meer dan 400 items, tientallen monsters met verschillende stijlen en talloze geheimen zorgen ervoor dat elk avontuur helemaal nieuw is.
 • Huisdieren uitkomen en laten evolueren
  • Als je wat gezelschap nodig hebt tijdens je reis naar de diepten van de afgrond, of gewoon wat extra vuurkracht of hulp, dan zijn er eieren te vinden die veranderen in een willekeurig huisdier met een speciale vaardigheid en zal evolueren naarmate je langer overleeft.
 • Minigames
  • Neem een ​​korte pauze van het verslaan van minions en neem deel aan willekeurige minigames die je ook wat buit zullen bezorgen! Duik in pianospel, meditatie-uitdaging, danswedstrijden en meer – in leven blijven is nog veel interessanter geworden!