Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars – Eerste 48 minuten

Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars – Eerste 48 minuten

Vraag je je af hoe goed Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars presteert op de Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kunnen we de eerste 48 minuten bekijken. In de crossover-game komen de werelden van de Neptunia- en Senran Kagura-series samen in een nieuw ninja-actiegevechtsavontuur.

video

Over Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars

In deze hack ‘n slash RPG werken Neptunia en SENRAN KAGURA samen! Werk samen met 10 speelbare personages om door vijandelijke hordes te snijden, de elementen te kanaliseren en unieke karakteraanvallen uit te voeren. Stel dan, voordat je de Yomi-Training post-game taken op je neemt, je centrum in met de Peaches & Cream-meditatie-minigame!

Als twee één worden

De twee oorlogvoerende landen uit de Neptunia- en SENRAN KAGURA-series hebben eindelijk de handen ineen geslagen in één actievol rollenspel! Kies twee personages uit een lijst van tien personages, waaronder twee nieuwe personages: Yuuki en Goh, om op je zoektocht te gaan. Wissel in gevechten snel tussen je twee geselecteerde helden! Deze versie bevat ook de Alternate Costume DLC en een nieuwe moeilijkheidsgraad!

Ninja Art Talents zijn een verzameling vaardigheden die elk personage heeft. Gebruik je Ninja Art Skills in een ketting om je tegenstanders in het stof achter te laten. Ninja’s en shinobi gebruiken ook projectielen om hun tegenstanders te vertragen door fysiek letsel of tijdelijke statusziektes toe te brengen.

Spirit Gems zorgen ervoor dat je er stijlvol uitziet.

Verzamel Spirit Gems om je statistieken te verbeteren! Volgens de legende zou het zelfs nog grotere voordelen kunnen opleveren om ze in bepaalde configuraties te plaatsen…

Ben jij een Ninja Warrior in hart en nieren?

Om extra stat-boosts te krijgen in gevechten, vind je je centrum met de Peaches & Cream-meditatie-minigame. Bovendien stelt Yomi-Training, de post-game DLC, je vaardigheden op de proef! Ervaren ninja’s en shinobi kunnen deelnemen aan acht afzonderlijke proeven, elk met zijn eigen reeks uitdagingen!

Verhaal

Gamninjustri is een verzamelplaats voor allerlei soorten ninja’s.

De spanningen tussen de twee grote landen, die elk de thuisbasis waren van een van de belangrijkste vechtsportscholen, namen toe naarmate de strijd om dominantie tussen de Daimyos van de naties heviger werd.

De Compa-stijl, gebaseerd op de beveltechniek, heeft de Ninja Arts onder de knie.

De Honeypa-stijl is een Ninja-kunst gebaseerd op actietechniek die de Ninja-kunsten onder de knie heeft.

De twee kampen waren opgesloten in een felle strijd van talent om de hegemonie te winnen, maar een mysterieus leger van mechanische ninja’s lanceerde een aanval terwijl ze vochten.

Het mechanische ninjaleger raasde in een oogwenk door de kleinere landen en Yoh Gamer, het hoofd van het Steeme-legioen, legde een verklaring af aan de wereld:

De NINJA SUPERSTAR De strijd om te bepalen welke school de machtigste ter wereld is, gaat beginnen!

Op Nintendo Switch is Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars nu beschikbaar.

Ad