NERF: Legends komt oktober 2021

NERF: Legends komt oktober 2021

GameMill Entertainment en Maximum Games hebben aangekondigd dat NERF: Legends naar Nintendo Switch komt.

NERF: Legends wordt beschreven als een “high-octane” FPS gebaseerd op de immens populaire toyline, en zal zowel single- als multiplayer-modi bevatten, evenals 15 authentieke NERF-blasters, inclusief 2021-releases.

Het wordt ergens in oktober 2021 gelanceerd voor Switch in Noord-Amerika en Europa.

video
play-rounded-fill

Over NERF: Legends

Maak je klaar met een breed scala aan authentieke NERF-blasters en vecht in deze actievolle ervaring met een spannende campagne voor één speler plus intense platformonafhankelijke online multiplayer-actie voor maximaal acht spelers.

NERF: Legends is een snelle, energieke FPS die voor iedereen leuk is! Spring in een futuristische sci-fi-wereld met een volledige reeks iconische NERF-blasters binnen handbereik en neem het op tegen legioenen robots en hun ultieme baasmeesters. Pronk met je vaardigheden met hoogvliegende trickshots in verhaalactie voor één speler of neem het op tegen je vrienden in online multiplayer om de ultieme NERF-legende te worden.

  • Maak geweldige trickshots met 15 authentieke NERF-blasters uit de Mega-, Ultra- en Elite-lijnen, inclusief nieuwe releases vanaf 2021!
  • Intense campagne voor één speler met een verscheidenheid aan extreme vijanden, eindbaasgevechten en uitdagingen op 19 buitenaardse locaties.
  • Breng je explosiviteit een boost met power-ups zoals magnetische trekpijltjes, duwpijltjes, zoekpijltjes en langzame pijltjes om het tij van de strijd te veranderen.
  • Maak je eigen aangepaste personage en personaliseer je blasters met upgradebare voordelen en skins.
  • Test je macht tegen echte spelers in 4v4-teamgebaseerde en voor acht spelers gratis online multiplayer-wedstrijden met platformonafhankelijk spelen op consoles.