Netflix-klantenservice – Geen actuele plannen

Netflix-klantenservice – Geen actuele plannen

Velen wachten op een aankondiging voor meer streaming-applicaties op de Nintendo Switch. Tot nu toe hebben we alleen Hulu, en dat is alleen in Noord-Amerika. Zelfs installeren via een ander regio-account heeft geen waarde omdat het gewoon niet werkt.

De grote zou zonder twijfel Netflix zijn, maar het klantenservice account heeft een enthousiaste fan geantwoord dat het bedrijf geen plannen heeft voor Netflix op Nintendo’s nieuwste thuisconsole.

Hey there! There are currently no plans for Netflix on Nintendo Switch. We appreciate your feedback on it! *JF — Netflix CS (@Netflixhelps) January 14, 2018

Wacht eens even Netflix medewerker!

Maar Netflix sprong daar al snel op terug …

Wil je Netflix op je Nintendo Switch? We zien persoonlijk niet het praktische nut er van. Er zijn zoveel apparaten (smartphone, tablet, enz.) die dit al bieden. De Nintendo Switch zou het absoluut kunnen begrijp ons goed, maar met welke prestaties met betrekking tot de batterij / kijk-tijd eigenlijk.

Een van de grootste voordelen is het feit dat de Nintendo Switch draagbaar is. Je moet langs als je concreet wilt streamen een powerbank of vergelijkbaar meeslepen omdat je Netflix erop wilt kijken … dat voelt voor ons  verspilling aan.