Netflix – The Cuphead Show: Season 2 komt 19 Augustus 2022

Netflix – The Cuphead Show: Season 2 komt  19 Augustus 2022

Netflix heeft de releasedatum bekendgemaakt voor seizoen 2 van de animatieserie met Cuphead-thema.

Seizoen 2 van The Cuphead Show zal beschikbaar zijn op de streamingdienst op 19 augustus 2022. Het nieuws werd gevolgd door een officiële trailer waarin enkele van de maffe shenanigans werden getoond die Cuphead, Mugman en mevrouw Chalice zouden doen in de komende afleveringen.

video
play-rounded-fill

The Cuphead Show: seizoen 2

Verdubbel met nieuwe afleveringen van THE CUPHEAD SHOW, die binnenkort op Netflix beschikbaar zal zijn. DE KOEPHOOFD SHOW! is gebaseerd op de bekroonde videogame en volgt de eigenaardige capriolen van de sympathieke, onstuimige schurk Cuphead en zijn voorzichtige maar gemakkelijk te beïnvloeden broer of zus Mugman.

Over Netflix

Netflix is ​​’s werelds grootste streaming-entertainmentprovider, met 222 miljoen betalende abonnees in meer dan 190 landen die genieten van tv-shows, documentaires, speelfilms en mobiele games in een breed scala aan genres en talen. Leden kunnen zoveel kijken als ze willen, waar en wanneer ze maar willen, op elk scherm met internetverbinding. Leden kunnen kijken, stoppen en opnieuw beginnen zonder onderbrekingen of verplichtingen.