Never Again komt 30 Januari 2020

Never Again komt 30 Januari 2020

Een nieuwe Switch eShop-lijst dook op voor Never Again, die op 30 januari 2020 wordt gelanceerd voor $ 13,99 USD. Leid een eenzaam meisje door een nachtmerrieachtig landschap, gevuld met talloze monsters, gruwelen en puzzels die haar ontsnapping zullen verstoren!

video
play-rounded-fill

Over Never Again

Never Again – Horror / first-person Quest. De belangrijkste essentie van het spel zijn onderzoekslocaties en puzzels, die zich onderdompelen in het dramatische verhaal van een klein meisje dat aan astma lijdt.

De hoofdpersoon – Sasha Anders, een dertienjarig meisje dat ontwaakt uit een nachtmerrie. De wereld lijkt op zijn kop te staan. Alles wordt zo vreemd. Het huis is doordrenkt met eenzaamheid en verlangen en het lijkt vreemd voor ons karakter gezien het altijd werd gedomineerd door liefde en harmonie.

Overal behalve de kamer van de heldin wordt verdacht donkerder, zelfs zonder een enkel geluid. Haar ouders en jongere broer zijn vermist. Het meisje is slim en verstandig voorbij haar jaren, maar elke persoon heeft zijn eigen angsten, en soms kunnen ze niet omgaan. Dit is vooral Sasha verontrustend, vanwege de minste angst voelt ze zich verstikt.

Het verhaal dat we je zullen vertellen dringt diep in je hart door en verlaat de ervaring voor altijd. Het meest trieste van dit mystieke verhaal is dat het helemaal geen verhaal is. Dit is het verhaal van een klein meisje, het verhaal van Sasha Anders.

Ad