New Animal Crossing: New Horizons arriveert 29 juli

New Animal Crossing: New Horizons arriveert 29 juli

Animal Crossing: New Horizons-spelers op de Nintendo Switch zullen blij zijn te horen dat er een nieuwe update gepland staat voor release op donderdag 29 juli.

De update brengt de volgende wekelijkse vuurwerkshow en gloednieuwe seizoensitems met zich mee om je in te verdiepen als je de klokken hebt. Nintendo belooft dat dit niet het einde is van updates voor de game, aangezien het in Kyoto gevestigde bedrijf later dit jaar meer gratis content heeft gepland.

Over Animal Crossing: New Horizons

Ontsnap naar je persoonlijke paradijselijke eiland

Ontsnap naar een onbewoond eiland en creëer je eigen paradijs terwijl je onderzoekt, creëert en aanpast in Animal Crossing: New Horizons. Je eilandvakantie heeft een schat aan natuurlijke hulpbronnen die kunnen worden gebruikt om alles te maken, van gereedschap tot comfort.

Je kunt bij het krieken van de dag op insecten jagen, je paradijs de hele dag versieren of genieten van de zonsondergang op het strand terwijl je in de oceaan vist. De tijd van de dag en het seizoen komen overeen met het echte leven, dus elke dag op je eiland is een kans om het hele jaar door in te checken en nieuwe verrassingen te ontdekken.

Pronk met je eilandutopie aan familie en vrienden – of pak je koffers en bezoek die van hen. Of je nu online speelt of met anderen naast je, het leven op een eiland is nog beter als je het kunt delen. Zelfs zonder op een vlucht te springen, ontmoet je een cast van charmante dierenbewoners die barsten van persoonlijkheid.

Vriendelijke gezichten zoals Tom Nook en Isabelle zullen hun diensten verlenen en je graag helpen om je ontluikende community te laten groeien. Ontsnap naar je uitje op het eiland – echter, wanneer en waar je maar wilt.

Kenmerken:

  • Bouw je gemeenschap helemaal opnieuw op een onbewoond eiland boordevol mogelijkheden
  • Creëer je persoonlijke uitje en pas je personage, huis, decoraties en zelfs het landschap zelf aan
  • Verzamel materialen om alles te bouwen, van meubels tot gereedschap! Gebruik vervolgens wat je maakt om je eiland een persoonlijk tintje te geven
  • Kijk hoe de tijd van de dag en de seizoenen overeenkomen met het echte leven – zelfs je halfrond! Elke dag biedt mogelijkheden voor verrassingen en ontdekkingen
  • Maak kennis met de eilandbewoners, tuinier, vis, versier, zoek naar fossielen en meer!
  • Pronk met je paradijs – speel op hetzelfde systeem met in totaal 4 mensen, of speel samen online* of via lokale draadloze netwerken voor de lol met maximaal 8 spelers