New Joe & Mac: Caveman Ninja – Launch trailer

New Joe & Mac: Caveman Ninja – Launch trailer

Hier is de debuuttrailer voor New Joe & Mac: Caveman Ninja. Fans kunnen nu de nieuwste aflevering in de actieplatformfranchise nader bekijken.

video
play-rounded-fill

Over New Joe & Mac: Caveman Ninja

We zijn teruggekeerd naar een tijd waarin ‘Rock & Roll’ draaide om rotsen en ‘Fastfood’, een maaltijd die je niet kon vangen.

Joe en Mac, twee holbewoners, wonen in een rustige en aangename gemeenschap. Het was cool totdat een nepbende Neanderthalers alle dames in de gemeenschap ontvoerde.

Het is nu aan Joe en Mac om ze allemaal te redden terwijl ze vechten tegen angstaanjagende dinosaurussen en vleesetende planten in deze maffe en kleurrijke actie-platformgame met Jurassic-thema en volledig vernieuwde beelden!

De HD-versie van deze iconische arcadegame is nog steeds vermakelijk en eigenzinnig, maar hij is ook langer, beter, sneller, sterker…

Kenmerken

  • BAAN DOOR DEZE PRE-HYSTERISCHE JUNGLE: Ren, spring en vecht je een weg door verschillende side-scrolling 2D-levels in de stijl van een klassiek arcadespel.
  • EEN VOLLEDIG NIEUW ONTWERP: geniet van een complete en authentieke reproductie van de originele arcadegame met nieuwe beelden, audio en verbeterde besturing voor een ongeëvenaarde ervaring.
  • NIEUWE opties: er zijn twee modi in het menu: arcade-modus (remake) en een uitgebreide modus die je een langere speelervaring zal bieden.
  • CO-OP-MODUS: één prehistorische man is misschien niet genoeg; nodig een buddy uit om met je mee te gaan voor een intensere ervaring.
  • ELKE MODUS HEEFT NIEUWE FUNCTIES: een trainingsmodus, een boss rush-modus, een score-aanvalsoptie en een speedrun-modus om sneller dan ooit te spelen!

New Joe & Mac: Caveman Ninja is nu beschikbaar op de Nintendo Switch, zowel fysiek als digitaal.