New Pokemon Snap – 6.8 GB + online functies

New Pokemon Snap – 6.8 GB + online functies

De officiële Nintendo Switch eShop-vermelding voor New Pokemon Snap onthulde de downloadgrootte voor de langverwachte game, die 6,8 GB zal zijn als je de game koopt via de Nintendo Switch eShop.

De vermelding voor New Pokemon Snap laat ook zien dat de game gelukkig cloudopslag voor Nintendo Switch Online-leden ondersteunt en online spelen in een of andere vorm biedt.

Het is niet duidelijk wat het online spelen inhoudt, maar we moeten er te zijner tijd achter komen.

Over nieuwe Pokemon Snap

Zoek en maak in-game foto’s van Pokémon in hun oorspronkelijke omgeving in de game New Pokémon Snap ™, alleen voor het Nintendo Switch ™ -systeem! Je zult zelfs gedragingen en uitdrukkingen ontdekken die je nog nooit eerder hebt gezien als je levendige wilde Pokémon tegenkomt en onderzoekt.

Misschien zie je ze patrouilleren in hun territorium, spelen of op de loer liggen op afgelegen plekken.

Onderzoek het mysterieuze Illumina-fenomeen

Reis naar de eilanden die deel uitmaken van de Lental-regio. In deze regio zullen sommige Pokémon en vegetatie een speciale gloed lijken te hebben. Onderzoek deze Pokémon samen met Professor Mirror terwijl je dichte oerwouden, uitgestrekte woestijnen en meer verkent! Jouw observaties van Pokémon die in het wild gedijen, kunnen helpen om de waarheid achter het Illumina-fenomeen te ontrafelen. De Pokémon-foto’s die je maakt, worden gebruikt om je eigen Pokémon Photodex te bouwen!

Deze nieuwe game brengt de gameplay van de Pokémon Snap-game uit 1999 voor het Nintendo 64 ™ -systeem tot leven op het Nintendo Switch-systeem met onbekende eilanden om te ontdekken en verschillende Pokémon om te zien!

Fotografeer levendige wilde Pokémon in hun natuurlijke habitat terwijl je onbekende eilanden onderzoekt en verkent. Spring in je vertrouwde reishod, de NEO-ONE, en reis door een verscheidenheid aan omgevingen zoals stranden, oerwouden en woestijnen om voorheen ongezien Pokémon-gedrag vast te leggen. Je kunt Pokémon zelfs een heerlijke fluffruit gooien om hun aandacht te trekken. Foto’s die je maakt, kunnen ook worden gebruikt om je eigen Pokémon Photodex in te vullen!

In de Lental-regio wordt soms gezien dat Pokémon en vegetatie gloeien. Ontmoet Professor Mirror en werk met hem samen om het mysterie van het Illumina-fenomeen te ontdekken. Uw foto’s en observaties kunnen de sleutel zijn om meer te weten te komen over deze vreemde gebeurtenis.