New Pokemon Snap – Alle tot nu toe aangekondigde Pokemon

New Pokemon Snap – Alle tot nu toe aangekondigde Pokemon

De officiële website voor New Pokemon Snap heeft bevestigd dat er meer dan 200 Pokemon beschikbaar zullen zijn om deel te nemen aan het langverwachte spel.

Hoewel de volledige lijst nog moet worden onthuld, zijn hier de Pokemon die zijn aangekondigd of getoond in promotiemateriaal dat is uitgebracht door The Pokemon Company.

Tot nu toe zijn 65 soorten Pokemon in de komende game gespot en ter vergelijking bevatte de originele Pokemon Snap voor de Nintendo 64 63 Pokemon uit de eerste generatie van de serie.

Generatie I

 1. Squirtle
 2. Blastoise
 3. Pidgeot
 4. Pikachu
 5. Raichu (Alolan)
 6. Machamp
 7. Dodrio
 8. Onix
 9. Exeggutor
 10. Pinsir
 11. Magikarp
 12. Lapras

Generatie II

 1. Meganium
 2. Hoothoot
 3. Pichu
 4. Bellossom
 5. Aipom
 6. Wooper
 7. Quagsire
 8. Heracross
 9. Octillery
 10. Mantine

Generatie III

 1. Torchic
 2. Wurmple
 3. Prachtig
 4. Shiftry
 5. Taillow
 6. Wingull
 7. Pelipper
 8. Slaking
 9. Sharpedo
 10. Wailord
 11. Trapinch
 12. Zangoose
 13. Seviper

Generatie IV

 1. Torterra
 2. Starly
 3. Bidoof
 4. Drifblim
 5. Hippowdon
 6. Skorupi
 7. Finneon
 8. Tangrowth
 9. Yanmega

Generatie V

 1. Liepard
 2. Swanna
 3. Deerling
 4. Sawsbuck
 5. Emolga
 6. Stunfisk
 7. Bouffalant
 8. Mandibuzz

Generatie VI

 1. Vivillon
 2. Florges
 3. Heliolisk

Generatie VII

 1. Primarina
 2. Pikipek
 3. Toucannon
 4. Crabrawler
 5. Bounsweet
 6. Comfey
 7. Pyukumuku

Generatie VIII

 1. Grookey
 2. Scorbunny
 3. Sobble

Over nieuwe Pokemon Snap

Fotografeer Pokémon in hun natuurlijke habitat terwijl je op avontuur gaat door onbekende eilanden!

Zoek en maak in-game foto’s van Pokémon in hun eigen omgeving in de nieuwe Pokémon Snap-game, alleen voor het Nintendo Switch-systeem! Je zult zelfs gedragingen en uitdrukkingen ontdekken die je nog nooit eerder hebt gezien wanneer je levendige wilde Pokémon tegenkomt en onderzoekt.

Reis naar onbekende eilanden met prachtige landschappen, zoals weelderige oerwouden en zandstranden. De Pokémon-foto’s die je daar maakt, worden gebruikt om je eigen Pokémon Photodex te bouwen!

Deze gloednieuwe game brengt de gameplay van de Pokémon Snap-game uit 1999 voor het Nintendo 64-systeem tot leven op het Nintendo Switch-systeem met onbekende eilanden om te ontdekken en verschillende Pokémon om te zien!

Fotografeer levendige wilde Pokémon in hun natuurlijke habitat terwijl je onbekende eilanden onderzoekt en verkent. Reis door verschillende omgevingen, zoals stranden en oerwouden, om voorheen ongezien Pokémon-gedrag vast te leggen. De foto’s die je maakt, kunnen ook worden gebruikt om je eigen Pokémon Photodex in te vullen!

 • Bekijk een andere kant van Pokémon in een nieuw avontuur om foto’s te maken, alleen op Nintendo Switch
 • Onderzoek verschillende Pokémon in hun natuurlijke habitat en leg Pokémon-gedrag vast dat je nog nooit eerder hebt gezien
 • Verken tijdens je reis onbekende eilanden met landschappen zoals weelderige oerwouden en tropische stranden
 • Maak in-game foto’s om je eigen Pokémon Photodex te maken

Verken weelderige landschappen op onbekende eilanden om foto’s te maken van Pokémon in hun natuurlijke habitat

Zoek en maak in-game foto’s van Pokemon in hun oorspronkelijke omgeving in de game New Pokémon Snap, alleen voor het Nintendo Switch-systeem! Je zult zelfs gedragingen en uitdrukkingen ontdekken die je nog nooit eerder hebt gezien als je levendige wilde Pokémon tegenkomt en onderzoekt. Je zou ze kunnen zien patrouilleren in hun territorium, spelen of op de loer liggen op afgelegen plekken.

Onderzoek het mysterieuze Illumina-fenomeen

Reis naar de eilanden die deel uitmaken van de Lental-regio. In deze regio zullen sommige Pokémon en vegetatie een speciale gloed lijken te hebben. Onderzoek deze Pokémon samen met Professor Mirror terwijl je dichte oerwouden, uitgestrekte woestijnen en meer verkent! Jouw observaties van Pokémon die in het wild gedijen, kunnen helpen om de waarheid achter het Illumina-fenomeen te ontrafelen. De Pokémon-foto’s die je maakt, worden gebruikt om je eigen Pokémon Photodex te bouwen!

Deze nieuwe game brengt de gameplay van de Pokémon Snap-game uit 1999 voor het Nintendo 64-systeem tot leven op het Nintendo Switch-systeem met onbekende eilanden om te ontdekken en verschillende Pokémon om te zien!

Fotografeer levendige wilde Pokémon in hun natuurlijke habitat terwijl je onbekende eilanden onderzoekt en verkent. Spring in je vertrouwde reishod, de NEO-ONE, en reis door een verscheidenheid aan omgevingen zoals stranden, oerwouden en woestijnen om voorheen ongezien Pokémon-gedrag vast te leggen. Je kunt Pokémon zelfs een heerlijke fluffruit gooien om hun aandacht te trekken. Foto’s die je maakt, kunnen ook worden gebruikt om je eigen Pokémon Photodex in te vullen!

In de Lental-regio wordt soms gezien dat Pokémon en vegetatie gloeien. Ontmoet Professor Mirror en werk met hem samen om het mysterie van het Illumina-fenomeen te ontdekken. Uw foto’s en observaties kunnen de sleutel zijn om meer te weten te komen over deze vreemde gebeurtenis.

Nieuwe Pokemon Snap wordt op 30 april exclusief op de Nintendo Switch uitgebracht.

Ad