New Pokemon Snap – Content update beelden

New Pokemon Snap – Content update beelden

The Pokemon Company heeft een clip gepubliceerd waarin een van de nieuwe gebieden wordt getoond die via een gratis update aan New Pokemon Snap zijn toegevoegd.

De clip laat het Florio Nature Park-gebied zien, waar spelers krimpen tot kleine afmetingen om enorme versies van normaal kleine Pokemon te fotograferen, zoals een gigantische Wurmple. Het laat ook zien dat de speler bovenop een Emolga kan rijden.

About New Pokemon Snap

Verken weelderige landschappen op onbekende eilanden om foto’s te maken van Pokémon in hun natuurlijke habitat

Zoek en maak in-game foto’s van Pokémon in hun eigen omgeving in de New Pokémon Snap™-game, alleen voor het Nintendo Switch™-systeem! Je zult zelfs gedragingen en uitdrukkingen ontdekken die je nog nooit eerder hebt gezien wanneer je levendige wilde Pokémon tegenkomt en onderzoekt. Je ziet ze misschien patrouilleren in hun territorium, spelen of op afgelegen plekken op de loer liggen.

Onderzoek het mysterieuze Illumina-fenomeen – Reis naar de eilanden die deel uitmaken van de Lental-regio. In deze regio zullen sommige Pokémon en vegetatie een speciale gloed lijken te hebben. Onderzoek deze Pokémon samen met Professor Mirror terwijl je dichte jungles, uitgestrekte woestijnen en meer verkent! Jouw observaties van Pokémon die in het wild gedijen, kunnen helpen de waarheid achter het Illumina-fenomeen te ontrafelen. De Pokémon-foto’s die je maakt, worden gebruikt om je eigen Pokémon Photodex te bouwen!

Deze nieuwe game brengt de gameplay van de Pokémon Snap-game uit 1999 voor het Nintendo 64™-systeem tot leven op het Nintendo Switch-systeem met onbekende eilanden om te ontdekken en verschillende Pokémon om te zien!

Fotografeer levendige wilde Pokémon in hun natuurlijke habitat terwijl je onbekende eilanden onderzoekt en verkent. Spring in je vertrouwde reiscapsule, de NEO-ONE, en reis door verschillende omgevingen zoals stranden, oerwouden en woestijnen om nooit eerder vertoond Pokémon-gedrag vast te leggen. Je kunt Pokémon zelfs een heerlijk fluffruit gooien om hun aandacht te trekken. Foto’s die je maakt, kunnen ook worden gebruikt om je eigen Pokémon Photodex in te vullen!

In de Lental-regio zie je soms Pokémon en vegetatie gloeien. Ontmoet Professor Mirror en werk met hem samen om het mysterie van het Illumina-fenomeen te ontrafelen. Uw foto’s en observaties kunnen de sleutel zijn om meer te weten te komen over deze vreemde gebeurtenis.

Ad