New Pokemon Snap launch trailer

New Pokemon Snap launch trailer

De langverwachte New Pokemon Snap is eindelijk verkrijgbaar in zowel de Nintendo eShop als bij je favoriete winkel.

Om de gelegenheid te vieren hebben The Pokemon Company en Bandai Namco, de ontwikkelaars achter het spel, een lanceringstrailer uitgebracht die de glorieuze Lental-regio en zijn Pokemon-inwoners laat zien.

video
play-rounded-fill

Aspirant-fotografen en trainers, welkom in de Lental-regio! Tijdens je avontuur over de vele weelderige eilanden, zul je allerlei soorten wilde Pokémon ontdekken en zien hoe ze omgaan met anderen en de topografie. Oh, en misschien wil je een paar foto’s maken terwijl je toch bezig bent!

Over nieuwe Pokemon Snap

Verken weelderige landschappen op onbekende eilanden om foto’s te maken van Pokémon in hun natuurlijke habitat

Zoek en maak in-game foto’s van Pokémon in hun oorspronkelijke omgeving in de game New Pokémon Snap ™, alleen voor het Nintendo Switch ™ -systeem! Maak foto’s van de NEO-ONE terwijl je levendige wilde Pokémon tegenkomt en onderzoekt. Misschien zie je onverwachte uitingen of gedragingen: Pokémon patrouilleren in hun territorium, spelen of loeren op afgelegen plekken.

Onderzoek het mysterieuze Illumina-fenomeen

Reis naar de eilanden die deel uitmaken van de Lental-regio. In deze regio zullen sommige Pokémon en vegetatie een speciale gloed lijken te hebben. Onderzoek deze Pokémon samen met Professor Mirror terwijl je dichte oerwouden, uitgestrekte woestijnen en meer verkent! Jouw observaties van Pokémon die in het wild gedijen, kunnen helpen om de waarheid achter het Illumina-fenomeen te ontrafelen. De Pokémon-foto’s die je maakt, worden gebruikt om je eigen Pokémon Photodex te bouwen!

Bewaar, bewerk en deel je favoriete Pokémon-foto’s

Sla foto’s op in uw persoonlijke in-game-album om ze te bewerken en aan te passen. Wanneer u een cursus voltooit, kunt u de helderheid, vervaging, zoom en andere aspecten van uw foto aanpassen in de Re-Snap-modus. Voeg vervolgens stickers, kaders en filters toe om een ​​persoonlijk tintje te geven. Deel uw favoriete foto’s met familie en vrienden in-game *. U kunt ook zien wat voor soort foto’s alle anderen maken. Zie je iets dat je leuk vindt? Geef een snoepje! medaille.

Deze nieuwe game brengt de gameplay van de Pokémon Snap-game uit 1999 voor het Nintendo 64 ™ -systeem tot leven op het Nintendo Switch-systeem met onbekende eilanden om te ontdekken en verschillende Pokémon om te zien!

Fotografeer levendige wilde Pokémon in hun natuurlijke habitat terwijl je onbekende eilanden onderzoekt en verkent. Spring in je vertrouwde reishod, de NEO-ONE, en reis door een verscheidenheid aan omgevingen zoals stranden, oerwouden en woestijnen om voorheen ongezien Pokémon-gedrag vast te leggen. Je kunt zelfs een melodie spelen of Pokémon een heerlijke fluffruit gooien om hun aandacht te trekken. Foto’s die je maakt, kunnen ook worden gebruikt om je eigen Pokémon Photodex in te vullen!

Je foto’s worden gescoord op basis van de poses van de Pokémon, hoe groot ze lijken, hoe direct ze naar je toe zijn gericht en andere factoren. Je kunt zelfs een foto met vier sterren maken als je zeldzaam Pokémon-gedrag opmerkt. Deze scores kunnen worden gedeeld via in-game rankings *, zodat je je shots kunt vergelijken met andere Pokémon-fotografen over de hele wereld.

In de Lental-regio is soms te zien dat Pokémon en vegetatie gloeien. Ontmoet Professor Mirror en werk met hem samen om het mysterie van het Illumina-fenomeen te ontrafelen. Uw foto’s en observaties kunnen de sleutel zijn om meer te weten te komen over deze vreemde gebeurtenis.

Ad