New Pokemon Snap – Nieuwe Trailer

New Pokemon Snap – Nieuwe Trailer

Nieuw beeldmateriaal voor New Pokemon Snap is afkomstig van de video Pokemon Presents, inclusief een blik op een nieuw item dat je in je fotoavontuur kunt gebruiken.

Nieuwe Pokemon Snap is nog maar een paar maanden verwijderd en de presentatie toonde Ilumina-orbs die van invloed kunnen zijn op hoe Pokemon zich in het wild gedragen.

video
play-rounded-fill

Maak kennis met de Lental-regio

Wilde Pokémon gedijen goed op de eilanden van de Lental-regio, waar de omgevingen sterk kunnen verschillen, wat zorgt voor een verscheidenheid aan habitats waar verschillende Pokémon-uitingen en gedragingen kunnen worden waargenomen.

Spelers kunnen hun aandacht trekken door een melodie te spelen of fluffruit te gooien. Ze zullen ook een Illumina-bol (een uitvinding van Professor Mirror’s) op Pokémon kunnen gebruiken om getuige te zijn van iets buitengewoons. Ze kunnen zelfs hun camera gebruiken om scans uit te voeren, waarmee ze verborgen Pokémon kunnen vinden of hun omgeving kunnen inspecteren.

Naarmate spelers een cursus blijven onderzoeken, zal hun onderzoeksniveau daar toenemen en kunnen ze ontdekken dat Pokémon op verschillende manieren handelen. Trainers kunnen zelfs Legendarische Pokémon of Mythische Pokémon tegenkomen.

Over nieuwe Pokemon Snap

Maak je klaar voor New Pokémon Snap, een geheel nieuw avontuur voor Nintendo Switch dat is geïnspireerd op het klassieke Nintendo 64-spel, Pokémon Snap.

Je verkent woestijnen, oerwouden en meer terwijl je favoriete Pokémon fotografeert en nooit eerder vertoonde uitdrukkingen en gedragingen van Pokémon ontdekt. ​​

  • Ontdek prachtige eilanden
  • Ontdek levendige wilde Pokémon
  • Maak prachtige Pokémon-foto’s
  • Voltooi je Pokémon Photodex
Ad