New Pokemon Snap – Spelers kiezen uiterlijk + meer karakterdetails

New Pokemon Snap – Spelers kiezen uiterlijk + meer karakterdetails

Nieuwe Pokemon Snap heeft een gloednieuwe trailer ontvangen die de releasedatum aankondigde en meer van de game in actie liet zien.

Het officiële Pokemon Twitter-account, The Pokemon Company, plaatste wat extra details over de game die sommige fans misschien voorbij zijn geglipt. Dit omvat de bevestiging dat spelers hun uiterlijk enigszins kunnen aanpassen, evenals enkele details over de nieuwe personages die in de titel worden geïntroduceerd.

Ben je klaar voor je close-up, Trainers? Je speelt als een beginnende fotograaf om foto’s te maken van Lental’s wilde Pokémon en hun omgeving te onderzoeken! Er is veel te leren over de Lental-regio, maar u zult er hulp bij hebben! Maak kennis met Rita, de onderzoeksassistent van Professor Mirror. Ze wil je graag iets leren over de eilanden van Lental en het ecologische onderzoek van de professor.

Over nieuwe Pokemon Snap

Er komt nieuwe Pokémon Snap aan!

Maak je klaar voor New Pokémon Snap, een geheel nieuw avontuur voor Nintendo Switch dat is geïnspireerd op de klassieke Nintendo 64-game, Pokémon Snap.

Fotografeer levendige wilde Pokémon in hun natuurlijke habitat terwijl je onbekende eilanden onderzoekt en verkent. Spring in je vertrouwde reishod, de NEO-ONE, en reis door verschillende omgevingen, zoals stranden, oerwouden en woestijnen, om voorheen ongezien Pokémon-gedrag vast te leggen. Je kunt Pokémon zelfs een heerlijke fluffruit gooien om hun aandacht te trekken. Foto’s die je maakt, kunnen ook worden gebruikt om je eigen Pokémon Photodex in te vullen!

In de Lental-regio wordt soms gezien dat Pokémon en vegetatie gloeien. Ontmoet Professor Mirror en werk met hem samen om het mysterie van het Illumina-fenomeen te ontdekken. Uw foto’s en observaties kunnen de sleutel zijn om meer te weten te komen over deze vreemde gebeurtenis.

Nieuwe Pokemon Snap-releases op 30 april voor de Nintendo Switch.