New Pokémon Snap trailer onthult Meganium emoji Twitter-hashtag

New Pokémon Snap trailer onthult Meganium emoji Twitter-hashtag

Enthousiast over de aanstaande lancering van New Pokémon Snap, die eind deze maand naar de Nintendo Switch komt?

Je zult blij zijn te weten dat Nintendo zojuist een nieuwe – zij het korte – trailer heeft geüpload. De flitsende video van 30 seconden laat iets meer zien van wat je kunt verwachten als de game op 30 april uitkomt.

video
play-rounded-fill

Op Twitter kun je ook de hashtags #PokemonSnap of #NewPokemonSnap gebruiken om hun enthousiasme voor het spel in hun tweets te laten zien. Als je die hashtags gebruikt, verschijnt er vanaf vandaag een Meganium-emoji.

Dit is niet de eerste keer dat Nintendo heeft gekozen voor een gepersonaliseerde hashtag, waarbij #SuperMario-hashtags een van de nieuwste zijn om de emoji-behandeling te krijgen.

Over New Pokemon Snap

Verken weelderige landschappen op onbekende eilanden om foto’s te maken van Pokémon in hun natuurlijke habitat

Zoek en maak in-game foto’s van Pokémon in hun eigen omgeving in de nieuwe Pokémon Snap-game, alleen voor het Nintendo Switch-systeem! Maak foto’s van de NEO-ONE terwijl je levendige wilde Pokémon tegenkomt en onderzoekt. Misschien zie je onverwachte uitingen of gedragingen: Pokémon patrouilleren in hun territorium, spelen of loeren op afgelegen plekken.

Onderzoek het mysterieuze Illumina-fenomeen

Reis naar de eilanden die deel uitmaken van de Lental-regio. In deze regio zullen sommige Pokémon en vegetatie een speciale gloed lijken te hebben. Onderzoek deze Pokémon samen met Professor Mirror terwijl je dichte oerwouden, uitgestrekte woestijnen en meer verkent! Jouw observaties van Pokémon die in het wild gedijen, kunnen helpen om de waarheid achter het Illumina-fenomeen te ontrafelen. De Pokémon-foto’s die je maakt, worden gebruikt om je eigen Pokémon Photodex te bouwen!

Bewaar, bewerk en deel je favoriete Pokémon-foto’s

Sla foto’s op in uw persoonlijke in-game-album om ze te bewerken en aan te passen. Wanneer u een cursus voltooit, kunt u de helderheid, vervaging, zoom en andere aspecten van uw foto aanpassen in de Re-Snap-modus. Voeg vervolgens stickers, kaders en filters toe om een ​​persoonlijk tintje toe te voegen. Deel uw favoriete foto’s met familie en vrienden in-game *. U kunt ook zien wat voor soort foto’s alle anderen maken. Zie je iets dat je leuk vindt? Geef een snoepje! medaille.

Ad