New Pokemon Snap – Versie 1.1.0 update

New Pokemon Snap – Versie 1.1.0 update

Nieuwe Pokemon Snap is vandaag eindelijk beschikbaar voor de Nintendo Switch en de looks van The Pokemon Company tot dusver waren goed.

Wat te verwachten

Maar de game is al geüpdatet naar versie 1.1.0 patch-notities zijn niet in het Engels vertaald, maar tot nu toe hebben we geleerd dat de update aanpassingen en correcties aanbrengt om de gameplay-ervaring te verbeteren, dus het is geen grote update, maar gewoon een dag één patch.

Over Ne Pokemon Snap

Verken weelderige landschappen op onbekende eilanden om foto’s te maken van Pokémon in hun natuurlijke habitat

Zoek en maak in-game foto’s van Pokémon in hun eigen omgeving in de nieuwe Pokémon Snap-game, alleen voor het Nintendo Switch-systeem! Maak foto’s van de NEO-ONE terwijl je levendige wilde Pokémon tegenkomt en onderzoekt. Misschien zie je onverwachte uitingen of gedragingen: Pokémon patrouilleren in hun territorium, spelen of loeren op afgelegen plekken.

Onderzoek het mysterieuze Illumina-fenomeen

Reis naar de eilanden die deel uitmaken van de Lental-regio. In deze regio zullen sommige Pokémon en vegetatie een speciale gloed lijken te hebben. Onderzoek deze Pokémon samen met Professor Mirror terwijl je dichte oerwouden, uitgestrekte woestijnen en meer verkent! Jouw observaties van Pokémon die in het wild gedijen, kunnen helpen om de waarheid achter het Illumina-fenomeen te ontrafelen. De Pokémon-foto’s die je maakt, worden gebruikt om je eigen Pokémon Photodex te bouwen!

Bewaar, bewerk en deel je favoriete Pokémon-foto’s

Sla foto’s op in uw persoonlijke in-game-album om ze te bewerken en aan te passen. Wanneer u een cursus voltooit, kunt u de helderheid, vervaging, zoom en andere aspecten van uw foto aanpassen in de Re-Snap-modus. Voeg vervolgens stickers, kaders en filters toe om een ​​persoonlijk tintje te geven. Deel uw favoriete foto’s met familie en vrienden in-game *. U kunt ook zien wat voor soort foto’s alle anderen maken. Zie je iets dat je leuk vindt? Geef een snoepje! medaille.

Nieuwe Pokemon Snap zal op 30 april wereldwijd beschikbaar zijn op de Nintendo Switch.