New Pokémon Snap – versie 2.0.0 update

New Pokémon Snap – versie 2.0.0 update

New Pokemon Snap is al een paar maanden beschikbaar op de Nintendo Switch, maar er is nog niet veel ondersteuning na de lancering geweest.

Een paar updates in mei hebben wat bugs verholpen, maar dat ging over updates/verbeteringen. Maar het lijkt erop dat The Pokemon Company daar verandering in heeft gebracht. Een gloednieuwe update voor New Pokemon Snap uitgebracht.

Versie 2.0.0

Zodra je de game hebt geüpdatet, zou deze versie 2.0.0 moeten hebben. Wat betreft wat de update heeft gedaan, het is deze keer meer dan alleen bugfixes. Er zijn 3 nieuwe gebieden toegevoegd die 20 nieuwe Pokemon bevatten, evenals de toevoeging van nieuwe profielpictogrammen, stickers en meer.

2.0.0. Patch-opmerkingen

  • Er zijn 3 nieuwe gebieden toegevoegd: Secret Side Path, Mightywide River en Barren Badlands.
  • Deze nieuwe gebieden bevatten ook 20 nieuwe Pokémon.
  • Er zijn aanvullende onderzoekstitels, profielpictogrammen, fotofilters, stickers en kaders toegevoegd.
  • Zoekopties voor foto’s van andere spelers zijn gewijzigd.
  • Er zijn ook andere problemen aangepakt om de gameplay-ervaring te verbeteren.

Over New Pokémon Snap

Begeef je op een beeldschoon avontuur in New Pokémon Snap! Maak foto’s van wilde Pokémon en ontdek de geheimen van de Lental-regio. Je verkent woestijnen, oerwouden en meer terwijl je favoriete Pokémon fotografeert en nooit eerder vertoonde Pokémon-uitdrukkingen en -gedrag ontdekt.

Leg een majestueuze Wailord vast die door het heldere tropische water breekt, of fotografeer een ondeugende Aipom die van tak naar tak slingert. Houd je camera bij de hand voor geweldige fotomomenten voordat de Pokémon in een flits verdwenen zijn.

Reis overal met je vertrouwde NEO-ONE. U hoeft niet te sturen – de pod beweegt vanzelf, zodat u zich kunt concentreren op het maken van de perfecte opname! Doorkruis weelderige ecosystemen in de middagzon of tijdens sterrennachten om uniek Pokémon-gedrag te observeren en getuige te zijn van iets ongewoons.