New Super Lucky’s Tale aangekondig – Komt herfst 2019

New Super Lucky’s Tale aangekondig – Komt herfst 2019

Het lijkt erop dat Super Lucky’s Tale inderdaad meer 3D platforming-goedheid zal brengen voor Nintendo-fans!

Nintendo onthulde op E3 2019 dat New Super Lucky’s Tale de Switch in het najaar van 2019 zal raken. De game was oorspronkelijk exclusief voor de Xbox One, maar het lijkt erop dat Xbox Game Studios het nu toegestaan heeft multiplatform te worden.

video

Over New Super Lucky’s Tale

Nieuwe Super Lucky’s Tale is een levendige 3D-adventure-platformer die Lucky volgt, de altijd optimistische en sympathieke held, op zoek naar zijn innerlijke kracht en de wereld te redden. Een levendige 3D-adventure-platformer met roots in genreklassiekers, geüpgraded met de beste mechanica, gebouwd door en voor platformfans.

Spring in een speels platformavontuur voor alle leeftijden met New Super Lucky’s Tale!

Ren, spring, beklim ongelooflijke hoogten, graaf diep onder de grond, overwin vijanden en verken verbazingwekkende werelden op een epische zoektocht om het Boek der Eeuwen te redden van de mysterieuze Jinx en zijn snode Kitty Nest!

Kenmerken

  • Ervaar een ongelooflijke variëteit aan gameplay, variërend van 3D-hubs in de open wereld tot verhaalgebaseerde avontuurniveaus tot 2D side-scrolling-uitdagingen, belonende minispellen, verbijsterende puzzels, spannende eindbazen en een gedenkwaardige cast personages!
  • Een echte liefdesbrief aan klassieke 3D-platformspelers, met honderden verzamelobjecten om te verzamelen, tonnen belonende geheimen om te ontgrendelen, en een hele garderobe van kostuums voor de stijlvolle avonturier!
  • Nieuw Super Lucky’s Tale biedt alle nieuwe niveaus, opnieuw ontworpen originele niveaus, strakkere bewegingscontrole, een volledig roteerbare camera en verbeteringen aan bijna elk ander aspect, inclusief kunst, belichting, film, dialoog, UI, geluid, muziek en meer.