New Super Lucky’s Tale – Fysiek bevestigd voor Europa

New Super Lucky’s Tale – Fysiek bevestigd voor Europa

PQube heeft aangekondigd dat ze een fysieke release voor New Super Lucky’s Tale op Nintendo Switch in Europa publiceren.

Playful Studios en PQube zijn verheugd om te bevestigen dat New Super Lucky’s Tale een fysieke release in Europa op Nintendo Switch krijgt!

Hoewel de datum voor de fysieke versie binnenkort zal worden bevestigd, zal de klassieke 3D-avontuurplatformer met schattige vossenheld Lucky digitaal beschikbaar zijn voor de Switch op 8 november 2019.

De game is verkrijgbaar bij wereldwijde retailers, waaronder:

  • GAME
  • ShopTo
  • 365 Games
  • Micromania (Frankrijk)

video
play-rounded-fill

Over New Super Lucky’s Tale

New Super Lucky’s Tale is een liefdesbrief aan klassieke 3D-platformspelers, met tal van verzamelobjecten om te verzamelen, belonende geheimen om te ontdekken, memorabele personages om te ontmoeten en stijlvolle kostuums om mee te pronken.

Spring in een speels platformavontuur voor alle leeftijden met New Super Lucky’s Tale!

Ren, spring, beklim ongelooflijke hoogten, begraaf diep onder de grond, overwin vijanden en verken verbazingwekkende werelden op een epische zoektocht om het Book of Ages te redden van de mysterieuze Jinx en zijn snode Kitty nest!

Kenmerken

  • Ervaar een ongelooflijke verscheidenheid aan gameplay, variërend van 3D open-wereld hubs tot verhaalgebaseerde avontuurniveaus tot 2D side-scrolling uitdagingen, belonende mini-games, verbijsterende puzzels, spannende eindbaasgevechten en een memorabele cast van personages!
  • Een echte liefdesbrief aan klassieke 3D-platformspelers, met honderden verzamelobjecten om te verzamelen, tonnen lonende geheimen om te ontgrendelen, en een hele garderobe met kostuums voor de stijlvolle avonturier!
  • New Super Lucky’s Tale bevat alle nieuwe niveaus, opnieuw ontworpen originele niveaus, strakkere bewegingscontrole, een volledig draaibare camera en verbeteringen aan bijna elk ander aspect, waaronder kunst, verlichting, film, dialoog, gebruikersinterface, geluid, muziek en meer.
Ad