New Super Lucky’s Tale komt op 8 november

New Super Lucky’s Tale komt op 8 november

Nintendo-fans hoeven niet te lang meer te wachten tot New Super Lucky’s Tale arriveert!

Playful Studios heeft bevestigd dat het platformavontuur op 8 november 2019 op de Nintendo Switch uitkomt. Het is een nieuwe voorstelling van het originele Super Lucky’s verhaal op Xbox One – met allerlei nieuwe grafische uitingen en functies!

video

New Super Lucky’s Tale aankondiging

Playful Studios heeft aangekondigd dat New Super Lucky’s Tale, het schattige 3D-avontuurplatformer, wereldwijd op Nintendo Switch bij fysieke retailers en digitaal via de Nintendo eShop op 8 november 2019 wordt gelanceerd.

New Super Lucky’s Tale is een liefdesbrief aan klassieke 3D-platformspelers, met tal van verzamelobjecten om te verzamelen, belonende geheimen om te ontdekken, memorabele personages om te ontmoeten en stijlvolle kostuums om mee te pronken. Beklim ongelooflijke hoogten, spring behendig over gevaar, begraaf diep onder de grond en verken verbazingwekkende werelden op een epische zoektocht om het Book of Ages te redden van de snode Jinx en zijn Kitty Litter-underlings!

New Super Lucky’s Tale, een uitdagend genot voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, biedt een ongelooflijke verscheidenheid aan gameplay met uitgebreide hubs, verhaalgebaseerde avontureniveaus, 2D side-scrolling uitdagingen, belonende mini-games, verbijsterende puzzels en spannende baas gevechten.