New Super Mario Bros U Deluxe komt 11 Januari 2019

New Super Mario Bros U Deluxe komt 11 Januari 2019

Goed nieuws voor fans van Super Mario Bros U, want het spel komt naar de Nintendo Switch, zoals de geruchten al een tijdje geleden suggereerden.

video

New Super Mario Bros U Deluxe

Het wordt New Super Mario Bros U Deluxe genoemd en zal op 11 januari op de Nintendo Switch aankomen. Het bevat 164 cursussen voor maximaal vier spelers en heeft ook de nieuwe Super Luigi U DLC inbegrepen.

Wanneer, waar en met wie dan ook

Word lid van Mario, Luigi en vrienden voor singleplayer- of multiplayerplezier, altijd en overal!

Neem het op tegen twee familievriendelijke, zijwaarts scrollende avonturen met maximaal drie vrienden terwijl je het Mushroom Kingdom probeert te redden. Inclusief de nieuwe Super Mario Bros. U en hardere, snellere New Super Luigi U-games, die beide Nabbit en Toadette als speelbare personages bevatten!

Twee games in één, voor het dubbele plezier! Eenvoudige, eenvoudige bedieningselementen, nieuwe speelbare personages die zijn geoptimaliseerd voor jongere en minder ervaren spelers, en een schat aan bonusinhoud, zoals een Hints-galerij en handige referentievideo’s, maken dit een perfecte keuze voor iedereen die zijn familie wil introduceren in de wondere wereld van Mario. Alles wat een speler nodig heeft, is een Joy-Con ™ -controller, dus twee mensen kunnen direct uit de doos samenwerken!