New Tales From The Borderlands komt 21 Oktober

New Tales From The Borderlands komt 21 Oktober

Gearbox Software heeft aangekondigd dat New Tales From The Borderlands op 21 oktober 2022 uitkomt voor meerdere platforms, waaronder Nintendo Switch.

In het verhalende point-and-click-avontuur zullen drie nieuwe personages, Anu, Octavio en Fran, opnieuw vechten tegen wrede bedrijfsbazen.

video
play-rounded-fill

Over New Tales From The Borderlands

In dit verhaalgedreven avontuur moet je het opnemen tegen meedogenloze bedrijfsleiders.

Jij hebt de leiding over Anu, Octavio en Fran op de slechtste dag van hun leven in de stad Promethea, die altijd in oorlog is. Help deze drie lieve losers om de wereld te veranderen (en misschien zelfs te redden)! Neem het op tegen een invasie van een andere planeet, een wreed gewelfmonster en een harteloze kapitalist in deze filmische spannende rit waarin jij beslist wat er daarna gebeurt! In deze race naar de top ontmoet je een cast van buitenbeentjes, moordende bots en pratende wapens.

Het is tijd om terug te vechten tegen de hebzucht van bedrijven en de mensen die er misbruik van maken. Het is tijd om een ​​bedrijf te starten met Mayhem.

HET VERHAAL VAN DE ONDERHOND VAN DRIE LIEFHEBBENDE NIEMAND

Kies wat er zal gebeuren met de aardige wetenschapper Anu, haar ambitieuze, ‘street-slimme’ broer Octavio en de stoere, yoghurtgooiende Fran. Met niets te verliezen en alles te winnen, moet je je een weg banen door dit spannende vijfdelige verhaal vol met vuurwapens, vreemde beesten en smakelijke taco’s.

EEN BUITENGEWOON CINEMATISCH AVONTUUR

De Borderlands zijn de thuisbasis van meer dan alleen Vault Hunters, gekke mensen en CEO’s van wapenbedrijven. Ze zitten ook vol met arme, dappere mensen die gewoon proberen rond te komen. Dit onvergetelijke verhaal heeft veel nieuwe en oude personages, zoals een huurmoordenaar die grappig wil zijn en een bandiet die niet zo gewelddadig is als gewoonlijk. Zowel nieuwe als oude fans zullen er dol op zijn.

WAT ER GEBEURT, HANGT AF VAN WAT JE DOET.

Hoe je verhaal afloopt, hangt af van wat je kiest. Of het nu Anu’s droom is van een universum dat meer verkoopt dan wapens, Octavio’s hoop op roem en fortuin, of Fran’s kille wraakplan, hun succes of mislukking hangt van jou af.