Nexomon: Extinction 125,000+ exemplaren verkocht

Nexomon: Extinction 125,000+ exemplaren verkocht

Uitgever PQube bevestigde dat Nexomon: Extinction nu in totaal meer dan 125.000 verkochte exemplaren heeft verkocht sinds de lancering vorige maand.

Om fans te bedanken, deelde het ontwikkelingsteam een ​​kunstwerk met hun dankbaarheid:

Over Nexomon: Extinction

Nexomon: Extinction is een terugkeer naar klassieke monster-vangspellen, compleet met een gloednieuw verhaal, excentrieke personages en meer dan 300 unieke Nexomon om te vangen en te temmen.

De wereld staat op de rand van uitsterven als de machtige tiran Nexomon vecht om heerschappij over mensen en monsters. Sluit je aan bij het gilde van temmers en begin aan een epische reis om het evenwicht te herstellen voordat alle hoop verloren is …

Begin je reis – Verlaat het weeshuis waarin je bent opgegroeid, kies je eerste Nexomon en begin je leven als een Tamer.

Verken een wereld vol Nexomon – Trap en tem meer dan 300 gloednieuwe Nexomon van elf elementaire typen, met krachtige evoluties.

Doe mee aan de strijd – Tyrant Nexomon dwaalt vrij rond en de Guild of Tamers wordt tot het uiterste uitgerekt, kun jij het tij van de strijd veranderen?

Strijdtrainers en tirannen: neem het op en neem het op tegen potentiële uitdagers en gevaarlijke vijanden in prachtig geanimeerde turn-based gevechten.

Ontdek verschillende regio’s – Van dorre woestijnen tot ijskoude toendra, navigeer door uitdagende omgevingen en beheer de effecten ervan op je Nexomon.