Nexomon: Extinction – 5 Vuur-Type Nexomon

Nexomon: Extinction – 5 Vuur-Type Nexomon

PQube heeft een nieuwe set Nexomon onthuld die te zien zal zijn in hun aankomende monstervangende game Nexomon: Extinction.

Deze set bevat 5 Fire-Type Nexomon, waarvan er één de volledige evolutionaire boom heeft onthuld.

Fire Nexomon

  • Kolphur is een brandende kiezelsteen met een magmakern die ook zijn enige oog vormt. Let er bij het achtervolgen op dat u niet over hun pad struikelt, anders kunnen uw schoenen … smelten.
  • Pongo’s leven in kuddes op de hellingen van steile bergen, hun vuurwol houdt ze warm op koude plaatsen.
  • Flizards zijn gemakkelijker te herkennen op warme dagen wanneer ze actiever zijn. Wanneer ze voldoende warmte verzamelen, kunnen sommige ‘s nachts schijnen met een felrode gloed.
  • Tikican is te vinden in donkere ruïnes, grotten en oude dorpen. Ze blijven meestal uit de buurt van steden omdat ze gemakkelijk een brand kunnen veroorzaken …
  • Porklet is een schattige kleine Nexomon die zijn vet gebruikt om zijn vuuraanvallen aan te drijven! Een PORKLET zal evolueren naar een HOGLET, wat een meer behendige Nexomon is dan het lijkt. Ze hebben de neiging om tijdens het vechten heen en weer te springen om hun uithoudingsvermogen en vuur gaande te houden. Tenslotte zal een HOGLET evolueren naar BARBORACO! Een grote en sterke Nexomon met baanbrekende vaardigheden, Barboraco traint om zijn lichaamsvet tot een minimum te beperken.

Nexomon: Extinction wordt ergens deze zomer gelanceerd voor Nintendo Switch.

Ad