Nexomon: Extinction – Alle 9 starters onthuld

Nexomon: Extinction – Alle 9 starters onthuld

PQube heeft de 9 starter Nexomon onthuld die spelers kunnen werven aan het begin van de Nexomon Extinction.

Elk van hen heeft een ander element, variërend van Water, Elektrisch, Spook, Vuur, Psychisch, Wind, Mineraal, Plant en Normaal!

Starter Nexomon

Het verhaal van Nexomon: Extinction begint met dramatische gebeurtenissen die je rechtstreeks in de actie zullen gooien! Om u te helpen resoluut te handelen en de perfecte metgezel te kiezen wanneer de game later deze zomer uitkomt, ontmoet u de 9 starter Nexomon waaruit u kunt kiezen:

Noki – Element: Water

Een amfibisch vliegende Nexomon met heroïsche geest. Het belangrijkste kenmerk is zelfvertrouwen en loyaliteit.

Gekoko – Element: Electric

Een zeer nieuwsgierige Nexomon die met zijn plakkerige voeten op elk oppervlak kan lopen. Ze houden ervan zich voor langere tijd voor anderen te verbergen en verborgen te blijven.

Behilda – Element: Ghost

Een spook Nexomon die in de duisternis te vinden is. Ze hebben de neiging hun hoofd los te maken om hun tegenstanders bang te maken.

Lume – Element: Fire

Niet voor degenen die graag hun Nexomon knuffelen. Lume’s kop, poten en staart zijn volledig in vlammen opgegaan.

Masquiti – Element: Psychic

Mensen verwarren ze vaak als een spooktype Nexomon. Eerlijk gezegd zijn ze paranormale Nexomon en hebben ze een enigszins obscuur gevoel voor humor.

Mearns – Element: Wind

Mearns zijn niet zo vriendelijk als ze eruitzien. Het zijn eigenlijk wilde Nexomon die in de prairies en bergtoppen wonen. Hun verwarde staarten kunnen tijdens het jagen wind in hun voordeel gebruiken.

Trebly – Element: Mineral

Ze zijn altijd enthousiast om de duurzaamheid van hun hoorns te bewijzen, ze houden er van om headbutings te doen.

Mara – Element: Plant

Mara’s zijn schattige en intelligente Nexomon die weten hoe ze hun charme in hun voordeel kunnen gebruiken tijdens gevechten met tamers. Houdt ervan om huisdier te zijn.

Dinja – Element: Normaal

Dinja heeft korte benen, schattige grote oren en een enorme pluizige staart. Omdat ze geen goede hardlopers zijn, verplaatsen ze zich liever door hun weg te hoppen.

Nexomon: Extinction komt in de zomer van 2020 naar Nintendo Switch. We zullen terugkomen als we meer horen!

Ad