Nexomon Extinction – Drie promoclips met betrekking tot vangen, personages en meer

Nexomon Extinction – Drie promoclips met betrekking tot vangen, personages en meer

PQube heeft een set nieuwe promotieclips uitgebracht voor hun aankomende monstervangspel Nexomon: Extinction.

De drie clips gaan over de basis van het vastleggen van Nexomon, introduceren enkele eigenzinnige personages van de game en enkele andere functies die spelers tijdens hun reis kunnen verwachten.

Promo clips Nexomon: Extinction

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Nexomon: Extinction

Een nieuw verhaal begint

Nexomon: Extinction is een terugkeer naar klassieke monstervangspellen, compleet met een gloednieuw verhaal, excentrieke personages en meer dan 300 unieke Nexomon om te vangen en temmen. De wereld staat op het punt van uitsterven als de machtige Tyrant Nexomon vecht voor heerschappij over mensen en monsters. Word lid van het gilde van tamers en begin een epische reis om het evenwicht te herstellen voordat alle hoop verloren is gegaan …

Begin je reis – Verlaat het weeshuis waarin je bent opgegroeid, kies je eerste Nexomon en begin je leven als Tamer.

Verken een wereld vol Nexomon – Trap en tem meer dan 300 Nexomon van elf elementaire typen, met krachtige evoluties.

Doe mee aan de strijd – Tyrant Nexomon zwerft vrij rond en de Tamer’s Guild is tot het uiterste uitgerekt, kun jij het tij van de strijd veranderen?

Gevechtstrainers en tirannen – Neem het op en neem het op tegen potentiële uitdagers en gevaarlijke vijanden in prachtig geanimeerde turn-based gevechten.

Ontdek diverse regio’s – van dorre woestijnen tot ijskoude toendra, navigeer door uitdagende omgevingen en beheer de effecten op uw Nexomon.

Dompel jezelf onder in de wereld van Nexomon – Ontdek geheimen, struikel over zijmissies en kom een ​​reeks excentrieke personages tegen.

Train hard om de beste te worden – Dynamische moeilijkheid zal de wereld om je heen uitdagender worden naarmate je vordert, aangezien zelfs verslagen trainers sterker terugkomen dan voorheen en klaar zijn om opnieuw te vechten!

Nexomon: Extinction wordt op 28 augustus gelanceerd voor Nintendo Switch.

Ad