Nexomon: Extinction – Eerste patch live, past de moeilijkheidsgraad aan en lost verschillende bugs op

Nexomon: Extinction – Eerste patch live, past de moeilijkheidsgraad aan en lost verschillende bugs op

VEWO Interactive heeft de eerste patch uitgebracht voor Nexomon: Extinction on Switch. De patch bevat verschillende aanpassingen en algemene bugfixes.

Grote veranderingen zijn onder meer aanpassingen aan de schaal van moeilijkheidsgraden, de manier waarop vaardigheden worden geleerd, een nieuwe “Harmony” -statistiek en meer.

Nexomon: Extinction Volledige Patch Notes

De dynamische moeilijkheid

De ruggengraat van onze open-wereld-achtige ervaring is hoe het wild en de temmers sterker lijken te worden als reactie op bepaalde acties (de meerderheid is de voortgang van het verhaal).

Het lijkt er echter op dat we het in onze eerdere versies van het spel overdreven hadden en sommige spelers hadden het gevoel dat de omgeving hen veel te snel inhaalde – het voelde soms zelfs alsof de wilde ontmoetingen op magische wijze sterker waren dan jouw gezelschap. keer, ongeacht hoeveel je hebt getraind.

We hebben onze dynamische moeilijkheidsgraad aangepast om een ​​beetje meer ontspannen te zijn en niet zo snel te groeien, maar onthoud dat onze prioriteit nog steeds is om een ​​uitdagende ervaring te bereiken. We willen geen gemakkelijke game en na het testen van het spel voelden we dat deze update een goede balans biedt.

Maar! Als je de eerdere versies aan het spelen was en je werd gedwongen om veel te grinden, begrijp dan alsjeblieft dat als deze update eenmaal is toegepast, de kans bestaat dat je plotseling een te hoog niveau krijgt in vergelijking met de directe omgeving.

Harmony Stat

We hebben onze eerste verborgen stat, harmonie, geïntroduceerd die van 0% naar 100% gaat. Elke overwinning verhoogt het met +1, en flauwvallen vermindert het met -5. Een maximale harmoniestatistiek kan de EXP-inname van uw Nexomon met 35% verhogen.

Op dit moment is dit het enige gebruik voor harmonie, maar deze stat opent mogelijk deuren voor veel nieuwe functies. Sommige spelers hebben al gesuggereerd dat specifieke Cores worden afgewezen als de harmonie laag is.

De vaardigheidscyclus

Een algemene zorg onder spelers was dat als de omgeving sterker wordt overuren, je een Nexomon kunt betrappen wiens enkele beste vaardigheden ‘al verloren’ waren, aangezien ze eerder op een laag niveau dan op hoog niveau werden geleerd (dat klopt, alle vaardigheden zijn redelijk van even levensvatbaar, wat betekent dat de meest schadelijke kunnen in feite vroeg worden geleerd).

Om deze reden hebben we het algoritme voor het leren van vaardigheden vernieuwd. Elke Nexomon heeft zijn eigen lijst met ongeveer zestien vaardigheden die ze tijdens hun leven kunnen leren: één per 2-3 niveaus. Zodra ze het “einde” van de lijst hebben bereikt (bijv. Rond level 40), zullen ze gewoon beginnen met leren vanaf het begin van de lijst.

Dit lost twee problemen op:

Er gaan geen vaardigheden meer “verloren”, want zolang je blijft stijgen, zul je de cyclus uiteindelijk herhalen.

Hierdoor konden we de leercurve “comprimeren” tot één vaardigheid per 2-3 niveaus. Sommige mensen hielden er niet van dat het soms 6-7 niveaus kostte om een ​​nieuwe vaardigheid te leren.

Kosmische verschijningssnelheden

We hebben de formule van de kosmische verschijningssnelheid aangepast. De uitsplitsing is:

Begint om 1/4000 vroege game.

1/3500 mid-game.

1/3000 late game.

-1 voor elk uniek Gezien monster (dus tot -381).

-2 voor elk monster met een unieke eigenaar (dus tot -762).

Dat betekent dat de beste odds voor een Cosmic spawn 1/1857 zijn als je een lategame bent en al elke Nexomon bezit.

Er gebeurt nog veel meer in deze update, maar dat waren de hoogtepunten. Andere dingen waren:

Als uw Nexomon flauwvalt en u overschakelt, krijgt de vijand niet langer een “gratis aanval”.

Een bug verholpen die het spel zou bevriezen als je dezelfde taal koos die je al had ingesteld (bijvoorbeeld Engels naar Engels).

De zoektocht “Tree of Gifts” zou je een Vault Key moeten geven, maar dat gebeurde niet in eerdere versies. Als je de zoektocht al had voltooid, zal deze versie je automatisch een Vault Key in je inventaris toekennen.

De Drakenfluitjes hadden geen effect op draken.

Basisgeluiden voor voetstappen toegevoegd.

Extra visuele effecten voor grotten.

Diverse geluidseffecten toegevoegd of verbeterd.

Het verslaan van een Nexomon op een lager niveau levert nu minder EXP op.

Er is een probleem opgelost waarbij als een statuseffect zoals Burn een Nexomon doet flauwvallen, ze je in de volgende beurt nog steeds kunnen aanvallen.

Verbeterde vaardigheidsselectie van vijandelijke bazen. Het is nu minder waarschijnlijk dat ze domme vaardigheden tegen je zullen gebruiken, dus wees voorbereid!

Cosmic Nexomon heeft nu een gloeiend statusvak tijdens gevechten.

Nieuwe spelers beginnen met 500 munten en een paar drankjes en ethers om hun avontuur een vliegende start te geven.

Ad