Nexomon: Extinction – Eerste uur

Nexomon: Extinction – Eerste uur

VEWO Interactive staat op het punt hun monsterverzamelgame Nexomon: Extinction uit te brengen op Nintendo Switch.

Nexomon: Extinction is zeer dicht bij de release, en verschillende verkooppunten begonnen met het plaatsen van preview-beelden. Een daarvan is Nindie Spotlight , die een video heeft geplaatst waarin het eerste uur gameplay voor Nexomon: Extinction op Nintendo Switch wordt getoond.

Het behandelt de openingsscène, het verkrijgen van een Nexomon-starter en meer.

video

Over Nexomon: Extinction

Nexomon: Extinction is een terugkeer naar klassieke monster-vangspellen, compleet met een gloednieuw verhaal, excentrieke personages en meer dan 300 unieke Nexomon om te vangen en te temmen.

De wereld staat op de rand van uitsterven als de machtige tiran Nexomon vecht om heerschappij over mensen en monsters. Sluit je aan bij het gilde van temmers en begin aan een epische reis om het evenwicht te herstellen voordat alle hoop verloren is …

  • Begin je reis – Verlaat het weeshuis waarin je bent opgegroeid, kies je eerste Nexomon en begin je leven als een Tamer.
  • Verken een wereld vol Nexomon – Trap en tem meer dan 300 gloednieuwe Nexomon uit elf elementaire typen, met krachtige evoluties.
  • Doe mee aan de strijd – Tyrant Nexomon dwaalt vrij rond en de Guild of Tamers wordt tot het uiterste uitgerekt, kun jij het tij van de strijd veranderen?
  • Strijdtrainers en tirannen: neem het op tegen potentiële uitdagers en gevaarlijke vijanden in prachtig geanimeerde turn-based gevechten.
  • Ontdek verschillende regio’s – Van dorre woestijnen tot ijskoude toendra’s, navigeer door uitdagende omgevingen en beheer de effecten ervan op je Nexomon.
  • Dompel jezelf onder in de wereld van Nexomon – Ontdek geheimen, struikel over side-quests en ontmoet een reeks excentrieke personages.

Train hard om de beste te worden – Dynamische moeilijkheidsgraad zorgt ervoor dat de wereld om je heen uitdagender wordt naarmate je vordert, aangezien zelfs verslagen trainers sterker terugkomen dan voorheen en klaar zijn om opnieuw te vechten!

Nexomon: Extinction komt op 28 augustus uit voor Nintendo Switch.