Nexomon: Extinction komt Zomer 2020

Nexomon: Extinction komt Zomer 2020

VEWO Interactive onthulde dat hun monsterverzamelende game Nexomon: Extinction naar Nintendo Switch zou gaan.

En nu hebben we eindelijk meer informatie over de release van de game!

PQube bevestigde dat het in de zomer van 2020 de titel voor Nintendo Switch en andere platforms zou publiceren. Zoals eerder gemeld, ziet de op Pokemon geïnspireerde titel spelers duiken in een diverse wereld van meer dan 300 nieuwe Nexomon – hun partij uitbreiden en angstaanjagende tirannen uitschakelen!

video

Over Nexomon: Extinction

Nexomon: Extinction is een terugkeer naar klassieke monstervangspellen, compleet met een gloednieuw verhaal, excentrieke personages en meer dan 300 unieke Nexomon om te vangen en temmen.

De wereld staat op het punt van uitsterven terwijl de machtige Tyrant Nexomon vecht voor heerschappij over mensen en monsters. Sluit je aan bij het gilde van tamers en begin een epische reis om de balans te herstellen voordat alle hoop verloren is gegaan …

Belangrijkste kenmerken

  • Begin je reis – Verlaat het weeshuis waarin je bent opgegroeid, kies je eerste Nexomon en begin je leven als Tamer.
  • Verken een wereld vol met Nexomon – Trap en tem meer dan 300 gloednieuwe Nexomon van elf elementaire typen, met krachtige evoluties.
  • Doe mee aan de strijd – Tyrant Nexomon zwerft vrij rond en de Guild of Tamers is tot het uiterste uitgerekt, kun je het tij van de strijd veranderen?
  • Gevechtstrainers en tirannen – Ga de strijd aan en neem het op tegen potentiële uitdagers en gevaarlijke vijanden in prachtig geanimeerde turn-based gevechten.
  • Ontdek diverse regio’s – Van dorre woestijnen tot ijskoude toendra, navigeer door uitdagende omgevingen en beheer hun effecten op uw Nexomon.