Nexomon: Extinction – Teaser Trailer

Nexomon: Extinction – Teaser Trailer

VEWO Interactive kondigde Nexomon aan: Extinction was onderweg naar Nintendo Switch.

Benieuwd hoe precies dit Pokemon-achtige monsterverzamelspel eruit ziet? VEWO Interactive heeft eigenlijk een korte teaser-trailer voor de gamel gepubliceerd.

video
play-rounded-fill

De teaser pronkt met een beetje van de overworld en het vechtsysteem, wat duidelijk maakt hoeveel inspiratie de serie haalt uit Pokemon in zijn stijl en gameplay.

Next to Pokemon

Concurrentie is gezond en het lijkt erop dat Nintendo en GameFreak mogelijk een andere concurrent in handen hebben met de aankondiging van Nexomon: Extinction van Vewo Interactive.

Nexomon Extinction ziet er al behoorlijk schoon uit, met een geweldige kunststijl die duidelijke inspiratie haalt uit Pokemon, maar met een eigen draai. Het spel gaat over het vangen en vervolgens vechten tegen monsters, wat natuurlijk een beetje vertrouwd klinkt.

Maar dat is waar we dol op zijn, elke game heeft een goede hoeveelheid concurrentie nodig, anders kunnen dingen oud worden en innovatie missen. Hoe meer titels zoals deze, hoe beter. Omdat het ook de volgende Pokemon-iteraties naar een nieuw niveau zal duwen.

Nexomon: Uitsterven wordt ergens in 2020 voor Switch gelanceerd.

Ad